Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

Energy saving mode

Assalamualaikum
macam mana buat energy saving mode?

LOG IN ► Dashboard ► Design ► Add a gadget

copy kod ni

<script src='http://www.vincentcheung.ca/jsencryption/jsencryption.js' type='text/javascript'></script><script type="text/javascript">if (window.jstiming) window.jstiming.load.tick('headEnd');</script>
<!-- save your energy --><script language='javascript' src='http://www.onlineleaf.com/savetheenvironment.js' type='text/javascript'></script><!-- save your energy end --><script type='text/javascript'></script><script type='text/javascript'></script>

Save~


Cursor bintik-bintik

Assalamualaikum..
hari ni Iz mahu jawab soalan seorang hamba Allah ni

 " macam mana awak buat bintik-bintik kat mouse tu? "
senang je...

LOG IN ► Dashboard ► Design ► Add a gadget

<script src="http://www.weebly.com/uploads/2/9/5/5/2955833/cursor_blue.user.js" type="text/javascript"></script>

copy kod di atas dan pastekan ke tempat tu...

yang perkataan biru tu anda boleh tukar ke warna kesukaan hati anda...

Save~

Pencuri!!


As salam...

huah!!!

kalkulator saintifik saya yang dah letakkan nama chaiyok dah kena CURI!!!


kawan saya.. ( x berapa kawan sangat just best friend ) pun kena kebas...

Fatin Nursyahirah punya...
Luqman Hakim pun.. tapi ni lagi dahsyat sampai kotak pensel pun dikebas...

isk3

ni satu lagi kes....

abang saya punya handphone


dah lepas...

yahoo!!!!

padan muka tulah ejek phone orang...
tapi
kasihan

wanted tu...

dapat reward RM 50.00...
terliur eden.. ^^




ada satu lagi kes tapi outstationlah...
kawan eden seorang ni

dompetnya hilang... (lelaki)

dahlah dalam tu ada i/c..

kasihan

tengok semua kes2 ni... sampai hati pencuri tu gi curi barang2 kami..
huah~

chaw..

Rajin VS Malas

As salam...

hebat an tajuk ni?

hebat sebab 2 Ibnu Sina deko kelas dengan 2 An-nafis

x banyak cerita sebab banyak gambar..

kekeke^^

Antara-antaranya ialah :

senang buat slideshow an?





chaw~

Sebarkan kalau korang pandai membaca...

> POKEMON bermaksud saya yahudi,>> PIKACHU bermaksud jadilah seorang yahudi....>> CHARMANDER bermaksud ALLAH itu lemah nauzubilla..h)....>>> jadi. tolonglah SEBARKAN kepada rakan2.>>> smua org yg ade yahoo messenger (ym), tolong jangan add org yg id die> macam ni:> anamuslim_cute_97@yahoo.com> die cuba nak murtadkan org Islam.> tolong forwardkan mesej ni kepada sumer org Islam!!!(kalau rase sayang ngan org> Islam la!!!!!!. kalau tak sayang, x payah forward!!!) jngan smbong n> bongkak..skrng korng gembra larh. tnggu balasan dkat kubur ....Messages From,Yusliana Yusof...