Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

Dashboard Churp-churp versi baru!




Dashboard churp-churp versi baru:
Macam ni ▼


Dashboard churp-churp versi lama:

Kalau versi baru, nak share iklan segala bagai tu klik Earn, nanti keluarlah iklan bagai-bagai tu, dah tu apa lagi? klik ar iklan yang anda suka, nak share? macam ni :


Dah tu apa lagi macam biasa? Tak faham boleh rujuk di sini
Senang je kan? 
Eh, jap-jap.. kalau nak tengok jumlah duit yang kita dapat dekat bahagian atas 
habis...
Assalamualaikum

Churp-churp di facebook?

Siapa tahu pasal churp-churp? angkat tangan! churp-churp ni untuk apa? 
KLIK SINI UNTUK TAHU LEBUH LANJUT

menarik ke? 
SILA KE SINI KALAU NAK DUIT
pergi ke bahagian Churp-churp..

dah daftar? bagus3.. selalunya iklan segala bagai tu letak dekat blogkan? kali ni kita ubah letak di facebook!
caranya mudah sahaja!

1) Log in facebook, pergi ke dashboard churp-churp di sini 
2) Pergi ke Rewards dan lihatlah iklan segala bagai tu.. klik mana-mana yang best hehehe 



3) copy url iklan tu 

4) post dekat wall friend anda.. seperti ini 
5) kalau kau orang post banyak-banyak nanti duit masuk! 
Makin laama, makin banyak duit masuk! 
Sikit-sikit lama-lama jadi bukit!
Assalamualaikum :)

Outing!

Sempena cuti yang agak singkat ini, apa kata isi waktu yang membosankan dengan outing~! siapa suka sila tayang gigi ngee.. :D 
Semalam (Isnin) Iz pi K to L #Kuala Lumpur with family orang :)
First naik bas ke Rawang ada cerita, jeng. jeng. jeng..
Iz dengan kawan Iz terpaksa duduk di tempat belakang. Yang paling Iz geram, adalah dua orang mamat ni, pasang lagu kuat ya amat, sepatah haram Iz tak faham, 
Nasib baik Nad ada dekat sebelah kalau tak dah lama mamat2 tu kena belasah oleh Iz. #wah, gengstar!

Cerita pasal bas masa nak peri cukup sampai di sini #cewah.. 
Ni ada beberapa gambar yang .. yang.. er.. tengok je lah.. hehehe









Nampak macam best ke? XD
cerita di dalam bas 2#
Nad duduk dekat depan, Iz duduk belakang, tepi tingkap, tiba-tiba ada sebuah family ni masuk bas yang kita orang naik juga, adalah seorang mak orang ni duduk sebelah Iz, bising, membebel je.. dalam hati Iz, makcik ni ingat ni bas dia punya ke? bising! 
selang beberapa minit,..
Eh, dah senyap dah makcik sebelah aku ni? tidur rupanya, 
aman sedikit tetapi,..
aduh, siapa ni beratnya, tidak! makcik tu sadar Iz! berat >< terpaksalah Iz mengecilkan diri , huhuhu
sampai di selekoh, makcik yang tidur dengan cincin permata dijari itu tersedar tiba2
Iz gelak dalam hati.. 
Huish jahatnya aku! XD
Assalamualaikum :)

Merdeka!



#sepatutnya post semalam

Merdeka! Exam habis! yahoo!! PMR? er.. hehehe
abaikan pasal PMR seketika hehehe
Siapa ingat pasal entri sebelumnya? 

Siapa yang tak dapat 6A, kena keluar dari kelas! 
huik? biar betul..

markah sekarang yang dah tahu ialah:
1) English► 78%
2) Math► 83%

sipi je lagi! huhuhu... 
sesipi tu jugalah kena PUSH UP.. wah.. tak sukanya! 
sila lihat pic di bawah 

*klik kasi gempak!

macam mana ni? taram jelah XD
boleh ke?
tak apalah.. hehehe
assalamualaikum :D

Exam?! Bisnes?!






Exam? er.. esok! (Selasa) tapi apa pasal kau hadap komputer? "lepas" stress.. stress sangat ke? entah.. :P
bisnes pe cer? macam tulah.. untung banyak XD *tak bagi dekat customer lagi buat harta sendiri jap hehehe
Oklah straight to the point,

Exam:
untuk kelas KRK siapa tak dapat 6A kena kick! Huish! Siapa takut sila tayang gigi #merapu jap hehehe...
macam mana ni weyh?!! paling banyak dapat A cuma 3 je.. huhuhu.. kena push ni.. #pushlah sangat...
tak pelah, hantam sajalah! apa nak jadi.. jadilah! ngeee..

Bisnes:
macam tulah.. hehehe

oklah, tak ada nak post ni.. den *bernegeri sembilan jap ek* nak berayat jap.. # i'm not jiwang human XD

Biarpun tak ada B,
Asalkan dapat A!
chaiyok!!!

Assalamualaikum, 
p/s : gambar tu tak ada kaitan pun.. saja nak memenuhkan post ni XD