Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

Post! post! post! 2



2) Pesta Buku Antarabangsa, Ain Maisarah! Aman Wan! (29.4.2012)
Aku pergi, kau pergi tak?
     Ain Maisarah. Ain Maisarah? Biar betul? Betul!!! yeah.. eh, 29.4.2012 bukan hari Ahad ke? Wey! Ada kelaslah! Tapi, Iz ponteng! XD tahun lepas dah pergi PWTC. Tapi tahun ni pergi dengan kawan. Wah, Iz dah besar.. ceh.. #sila muntah jika perlu.

     Iz pergi dengan Amira, dia dan dia serta dia. 5 manusia. Iz borong novel kak Ain je. tak sempat naik tingkat atas sebab beli tiket dua hala. what a shit! geram!!!!! >< 

#iniah Amira, model novel! XD

#ini pula saya! XD

     Tak sempat nak SNAP! gambar Kak Ain! TT^TT tak apa dah jumpa.. peace ^_^V

3) bersambung #ingat ni sinetron ke?! Iz.. Iz.. haiya.. hehehe..

Post! post! post!


Assalamualaikum! moshi-moshi! wah... lama gila aku tak post! TT^TT ni semua gara-gara internet masuk wad.. cpu balik kampung.. sampaikanlah salam cintaku padanya! XD 

Oklah, memandangkan Iz sudah lama tak update mesti kau orang rindu dengan post Iz! #wah perasannya! sila muntah ya!# hahaha.. ssb= syok sendirian berhad!

1) Iz menjadi ketua dalam mengendalikan aktiviti explorace! (27.4.2012)
aku ada, kau ada? XD 

     Iz? ketua? hahaha.. budak pendek jadi ketua? pelikkan? tapi apakan daya.. ceh.. sebab semangat nak menjayakan aktiviti explorace punya pasal terjadi ketua! ketua apa? ketua buat soalan sains! eh lupa pula... aktiviti explorace ni ditaja oleh science society and mathematic society *wah speaking! 

     Sebagai bendahari science society, #kenapa bendahari jadi ketua?# Iz tolong cikgu *tersebut* kendalikan aktiviti explorace tahun ni. Cikgu tu wah.. best! kasi kita orang buat apa-apa! semua beliau tanggung kot.. hehehe

#segala rancangan yang dirancang dilaksanakan dengan baik sekali kot..

     What??!!! soalan math tak siap lagi?!! Ezrai!!! Mirza!!! wey brother! lagi 10 minit nak start ni!! Kan Iz dah beri ceramah istimewa.. Tak fasal-fasal kelam-kabut. 

    "Husna, kau janganlah marah aku je, Mirza tak pula kau marah" rayu Ezrai.

    "Peduli apa aku! Kau cakap semalam semua selesai! Tapi, tengoklah! bla..bla..bla.." Iz memberi ceramah tanpa belas kasihan.

     Ok, masalah itu dah selesai lepas Iz merayu dekat cikgu tolong fotostat soalan. >< .Sepanjang aktiviti tu, Iz agak sakit hati. Sakit banyak. Sebab Iz nak jaga tempat sains, tapi jaga tempat math! Huahh!! TT^TT. 
Iz tak jaga tempat Iz tapi Iz buat rondaan sampai Nisa bising sebab Iz menghilangkan diri. hehehe.. sorry Nisa!

     What? dia tegur Iz? siapa? Alien tulah.. geram! dia tegur sebab Iz kasi klu dekat grup ni masa jawab sains.. Jeles ek? XD

2) bersambung.. ceh hahaha XD