Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

Latihan drama part 2!


Latihan drama? Eh, bukan minggu exam ke? Er.. hehehe.. Alah, sekali sekala je ;)
Kali ini grup Iz buat drama dalam sekolah! bukan lagi dekat rumah Ash! Jauh sih! 
Iz dah culik pelakon tambahan! Muahahaha.. tapi perempuan je.. lelaki next week! Macam tu plak.. 
Ok, Iz sebenarnya nak upload video tapi malas nak tunggu sebab lama. Iz gantikan dengan gambar jelah 
kelas Iz!

Iz ke ni? XD

Cik, ni satu berapa? XD

Cik, tak ada warna lain ke?

Party!

Bahaya! cecair bahaya!

Roti bom!

What was that?

Komik ke?

Agak teruk sedikit hehehe.. Esok bulan Ramadhan! yeah!!!puasa!! :D

Kecil-kecil cili padi!


Kecil-kecil cili padi. Sedap ayat tu. Sesuai dengan Iz! :D
Kenapa? kenapa? kenapa? 
Iz dapat tempat pertama dalam acara lontar peluru! Tak percaya? Ini buktinya! 


inilah buktinya! :D
Masa Iz dan Yugi pergi tempat nak tebus hadiah, Cikgu X tak percaya yang itu nama Iz. Cikgu Y gelak je. Yugi terlopong dah. Iz tak tahu nak kata pe. XD
Iz balik je ke kelas Ash nampak Iz bawa pingat. Soon ambil pingat Iz dan terus menjerit macam orang gila. Budak lelaki dalam kelas Iz semua terdiam. Mulalah waktu untuk batak-membatak. Baru kau tahu walaupun aku ni kecil tapi kuat! Muahahaha.. #ewu.. perasannya!
Kira satu kelas terkejut XD 

#post kali ini cuma nak tunjuk berlagak! By the way, esok exam. Try da best! yosh!

Minggu yang penuh bermakna bagiku :')



Minggu? Bermakna? haiz.. back to the topic. Iz ada banyak beban pada minggu ini. Anataranya ialah:
1) Latihan drama
2) Sijil explorace
3) Ujian pra percubaan
4) Kawan

1) Latihan drama
Alkisah, Iz buatlah latihan drama english dengan dengan sahabat2 Iz di luar kelas. Alamak, part ini perlukan ramai orang! Iz carilah insan-insan bertuah masa itu juga! Ash dan Soon pun sama. Suddenly, Zul Fiqar and the geng lalu. Iz tawarlah nak tolong berlakon ke tak. Tiba2, Ash melutut depan Zul Fiqar sambil merayu agar berlakon juga! Automatik Iz sepak Ash! Ouch! Kuat gila tu! Seriously, Iz tak tahu kenapa Iz sepak dia. Rasa macam dikawal. Iz minta maaf dekat Ash. Dalam masa yang sama Soon ejek Iz! Iz pukul dia! wah.. gengstar! Iz rasa bersalah sangat. Yelah, rakaman tak siap-siap dengan dia orang yang main-main. 

2) Sijil explorace
Siapa ingat lagi pasal aktiviti explorace pasa minggu sains dan matematik yang Iz kendalikan dengan bantuan rakan-rakan yang hebat belaka sila angkat tangan! XD 
Alkisah, Iz dan Yugi menerima arahan daripada Cikgu *secret* untuk memberikan sijil-sijil penyertaan explorace kepada semua peserta yang terlibat dan juga fasilatator explorace. Sedang khusyuk memberikan sijil, tiba-tiba, senarai nama peserta yang asli hilang! Puas Iz dan Yugi cari. Cikgu *secret* kata nak failkan senarai nama tu. Tapi apakan daya.

3) Ujian pra percubaan
Ujian pra percubaan? Rabu ini! >< Sila senyum sambil tayang gigi wahai pelajar tingkatan 3 di SMK*secret*, sudahkah anda bersedia? Mari menangis! #masalah teknikal dari segi bahasa harap dimaafkan#

4) Kawan
Iz ada masalah dengan dua insan ini. Iz banyak adukan kepada orang ini. Dialah yang beri cadangan, nasihat dan pertolongan kepada Iz. Iz rasa tak dapat cari kawan macam dia ini untuk kali kedua. Susah nak cari. Dialah kaunter aduan Iz pada minggu kali ini kira dialah hero. Ceh.. Banyak betul dia tolong Iz. Nama "hero" itu ialah Zulfadhli Amri.


mimpi apa aku letak gambar dia ni?
Blog >dia< promote jap..
Zul Amri, thanks tolong den selesai masalah den. Den tak tahu nak balas jasa hang macam mana. Hang nak e.c.b.f = eskrem cornetto black forest sebagai upah tak? XD

moral value:

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬● 

sky is the limit.. go fly and caught your dream.. ♥

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬● 

Latihan drama part 1!

How I Met Myself. Itulah drama yang akan kami yakni SZANPIY lakonkan! :O 
Jom usha gambar!


















Awesome tak? XD

Cara-cara nak buat akaun Churp-churp!


Churp-churp? apakah? baca ini kalau nak tahu apa faedahnya ada akaun chrup-churp. 

First! anda-anda semua pergi ke sini!
Dah klik? 






Senangkan? Sekiranya ada pertanyaan.. lawatlah di facebook Iz.
 

Cuci mata bersama cik kek!


Kek? Iz tahu ramai suka! Iz pun suka! Kita serupa :D
Tanpa melengahkan masa, tenaga dan nyawa #wah ayat!# mari kita lihat gambar kek yang Iz cari. Cuci mata! :D









Ok lah sampai sini je cuci mata. Kalau nak lagi cari sendiri.. ^^