Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

Mrs Erry 2nd Giveaway

Assalamualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :)


* Klik gambo di atas kalau nak jumpa bidadari xD *

Ekceli, Iz tak tahu patut copy ke tak tang cara-cara nak join. Better Iz bagitahu hadiah la~ Kan setiap manusia suka hadiah, tak suka sejarah. *pe kaitan entah xD* 

Hadiah-hadiahnya sangat menarik der! Rugi der tak join! *nampak tak kwaja tu? xD maaf* 
Antara hadiah-hadiah yang dipertaruhkan.. jeng..jeng..jeng..

telekung lycra untuk 1 pemenang (mengikut warna pilihan pemenang)- sponsor by Fiza Rahman
set shawl + sepasang brooch untuk 1 pemenang- sponsor by Cik Puan
produk kesihatan zinc untuk 1 pemenang- sponsor by kak Dieyna
wang tunai RM20 untuk 1 pemenang- sponsor by Jaakechik
sehelai baju untuk 1 pemenang-sponsor by daku sendiri
tudung bawal untuk 2 pemenang- sponsor by Dedeq
sepaket tamar cocoa untuk 1 pemenang (ada 20 sachet)- sponsor by Jaa Fariza
sebentuk brooch untuk 1 pemenang- sponsor by daku sendiri
topup 10 untuk 2 pemenang (mana-mana rangkaian)- sponsor by Nur & Jiakreatifelt
hand phone sticker untuk 3 pemenang- sponsor by daku sendiri
sabun beras untuk 1 pemenang- sponsor by Yana
 fridge magnet untuk 1 pemenang- sponsor by Cik Puan
topup 5 untuk 5 pemenang (mana-mana rangkaian)- sponsor by Jiakreatifelt (4x topup) & Yana (1x topup)


hadiah istimewa untuk top referral :-
edit full blog bernilai RM50 untuk 1 pemenang- sponsor by Jiakreatifelt

See?? Menarik bukan. Senang je nak join.
Semua hadiah ni diundi dengan cabutan bertuah. Har~
 >>>>> Klik Sini <<<<<<

p/s : harap-harap den monang, hadiah apa belakang cerita. nak menang~ xD *k gediks~* xP

TAMAT

6 ulasan:

  1. assalammualaikum... terima kasih sudi join n support GA sy.. in shaa Allah kalau rezeki x ke mana kan...good luck.. :)

    BalasPadam
  2. hai Ros singgah sini dari segmen yg sama. done follow..
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/05/mrs-erry-2nd-giveaway.html

    BalasPadam
  3. salam..

    datang blogwalking dari GA yang sama.
    semoga berjaya.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/06/02/mrs-erry-2nd-giveaway/

    BalasPadam

  4. Hei ,Salam perkenalan . Saya datang singgah dan menjemput Jomlah Join ~~goodluckk .
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/06/mrs-erry-2nd-giveaway.html (12 june)
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html (30.6)

    BalasPadam
  5. Saya dari segmen yang sama datang melawat . kalau ada masa singgah lahh ye ^^
    http://appleberrymunchyss.blogspot.com/2014/06/klik-banner-untuk-join-jom-join-click.html

    BalasPadam
  6. salam .. datang blogwalking dari segmen neh.. maaf baru sempat blogwalking untuk GA neh. hoho T.T

    dah follow sini #344 :)

    BalasPadam