Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

LIEBSTER AWARD - Taged by iamFyna

Assalamualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :)

Apa ni? apa ni? *ulang sampai 93 kali. Sebenarnya Iz tak tahu apa ni? bila skodeng blog orang lain baru faham *kot* .

La ni Iz di'tag' oleh Fyna. Tiba-tiba. Hahaha..

Ada soalan Iz kena jawab, taram jelah bukannya SPM pun. hehehe *gurau2* ^_^V


1. Perkara yang mesti dilakukan setiap kali ada masa lapang?
Makan, sakat adik, tengok kartun, online, gossip dengan mak ^_^


2. Selalu melancong? Kat mana paling best?
Tak. jarang-jarang. dekat Pulau Langkawi :)


3. One word describe diri sendiri.
sky's the limited, go fly and caught your dream :)


4. Siapa idola awak?
Rasulullah | Ninacybercake | Bunkface


5. Dalam setahun..hari yang paling dinanti-nantikan ialah.......? sebab?
Hari pertama sekolah. tapi tahun depan tak boleh dah huhuhu :'( sebab bosan sangat duduk rumah. hihhi


6. Blogger yang teringin sangat nak jumpa?
Tak ada. hihihi


7. Pernah join gathering blogger?
Tidak pernah. 


8. Kenapa jadi blogger?
Iz blogger ek? baru tahu. hihihi.. suka-suki :)


9. Barang paling mahal pernah dibeli untuk diri sendiri?
Handphone. mak dengan ayah suruh beli sendiri, tak kasi free-free huhuhu.


10. Apa yang sedang awak fikirkan sekarang?
Agak-agaknya Iz dapat PLKN dekat mana? xD


11. Pandangan tentang blog orang yang tag awak? ^_^)v
Secret. hahaha *actually tak ada. Iz cuma lihat je tak mampu nak pandang xD*



Tiada ulasan:

Catat Ulasan