Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

First Giveaway by Kamamimi



First Giveaway by Kamamimi

Jom lah join bagi meriah. 50 + + pemenang dicari!

Ditaja oleh :
Kamamimi | Nur As | Kasut Kusut | NaD Dea | Mohd Noor Shawal | BudakVanilla | Syahirah  Valiant | Cik N.A | Kemanyerla | Mrs. A | Norihan bt Yusuf | Allene | Chocake watie's kitchen | Iola | Budak | Frau Lisa | Nurashikin ZA |


23 November 2014 - 23 Disember 2014

3 ulasan:

  1. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
  2. singgah dari segmen yang sama..


    jemput join segmen Ira ye :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/12/segmen-klik-button-follow-by-syahirah.html

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum. Baru berkesempatan nak blogwalking peserta :)
    terima kasih sudi join.

    Pemenang dah diumumkan tau! yang join 60 orang, and yang bertuah lebih 50 orang tau. Haa besar kemungkinan korang boleh menang ni.

    Pemenang First Giveaway by Kamamimi

    nanti kalau kamamimi buat giveaway lagi, join tau ^.^

    BalasPadam