Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

Rasakan suntikan

Assalamualaikum, kalau tara jawab ada dosa, kalau jawab tara dosa :)



Ceh.. tajuk ke main lagi.. Macam novel. Hahaha. Actually tajuk ini based on my result. Er.. ujian bulanan 1 ._. TOT. Hari ini Iz dapat 3 kertas. Sentap bhai. Habis! Sengat! TT^TT. bukan nak berlagak tapi tak tenang hati. Ok, hari ini Iz dapat kertas Matematik, Sains, dengan Bahasa Melayu. Matematik dengan Sains dapat A. Tapi Bahasa Melayu dapat C. Mana tak nya weiyh!! Headcount. Tak capai sasaran kena jumpa dengan pengetua.

Seriously? Oh mak den. Eh.. biarlah. Kita yang jawab. kita tahu kesilapan dengan kekurangan, kita kaji balik. Kalau bebel juga pengetua tu, mak Iz sarankan sumbat telinga dengan kapas. Jyeah.. sayang mak! :* Janganlah ada sesi bebelesen. Mak Iz tak de pun bebel dekat Iz pasal result. Mak Iz cakap jangan marah murid. Nanti stress. kang menjunam result lagi salahkan dia. Kesian tau dekat pelajar :'( Kami bukan manusia tanpa perasaan. Kami bukan robot. :)

Abaikan stanza atas tu. Tapi masa Cikgu Musa suruh semak penbetulan dengan kertas ujian. Ada part yang peribahasa. Maybe dalam kelas Iz je betul. sebab masa cikgu tanya apa jawapannya, Iz je yang over confiedent. Sekali kena bahan dengan cikgu.

" Jawapannya sedangkan lidah lagi tergigit "

Tapi Iz buat macam ini --> " Sedangkan lidah lagi tergigit, apatah lagi suami isteri "

" Itu lagu!! Mana ada peribahasa macam tu! Itulah hafal lagu je . " Damn. Hahaha. Best. Dah itu je ingat, tulis jelah. Nasib baik tulis kalau tak hurm..

Masa Cikgu Parvathy suruh buat benda yang sama macam Cikgu Musa buat, Iz ada yang careless!!! Oh mak aku!! Mana tak nya. Dekat graf Iz buat -1.85 tapi bila dekat answer sheet Iz buat -18.5!!!! Mak!!! Ya Allah!! TTTT O TTTT kalau tak boleh dapat markah 12/12. >,< #pengajaran : jangan over 'professional' nanti careless benda yang senang :)

Hahaha. tak boleh blah. Tapi waktu yang tak boleh blah masa tuisyen Addmath. Serius kelakar! Hahahahha. Afiq boleh plak blank kira-kira ni, Selalu dengan Iz dia suka tunjuk kepandaian dia yang 'awesome' tu. Tapi Iz yang menang hari ni. Yeay~ ;D

Oh ya. Minggu lepas si Pakcik Pali ajak Iz buat study grup, bayangkan hanya tak jumpa selang 5 minit dia balik. Apakah? Iz tunggu dengan Ash dekat kelas Iz mana tahu dia patah balik ke. atau datang pukul 2.30 petang ke. Sekali. hurm!!! Iz pun studylah dengan Ash. Geram.

Dah bosan tahap gila-gila babi xD Ash ajar Iz main apa entah. Yang tepuk tangan sekali dengan cawan. Bestlah juga. Cuma Iz ni cepat pusing. xD Sekali dah jadi, ambik kau. Non-stop. xD Iz tuntut choki2 dengan Pali. Tak kira. Dia ajak, dia tara datang, dia kena denda, :)
Smile always :)

Assalamualaikum, love from kitkat's lover :)
xD

Spm Suka Seksa Saya

Assalamualaikum, kalau jawab sayang, kalau tak jawab kau siapa? :P

doodle tara jadi lai-lai malas punya hal :)
Jyeah, bulan 3! Hai bulan 3! *tabiat generasi sekarang* MASA? apa itu MASA? menurut kefahaman Iz, MASA itu sesuatu yang menentukan corak kehidupan kita sama ada baik atau kureng baik. Nampak tak merapu tu? Hek..

Tahun ni Iz kena berbaik-baik dengan MASA. Iz tak suka dengan MASA yang singkat. MASA yang panjang. dan lain-lain. Iz nak ngam-ngam soi je *banyak songeh kau xD*

Hari Isnin : balik pukul 3.00 PM, pergi tuisyen Matematik 3.20 PM, balik rumah 5.40 PM, buat assignment 9.00 lebih PM. rehat? ya Allah.. rasa macam nak mati je.. no rest. :'( Sedih tahu tak? Minggu lepas, menangis Iz balik sebab kelas akaun cikgu lepaskan 'awal' sangat. Dengan tak makan lagi, balik rumah makan macam tak pernah jumpa makanan ala-ala sesat di hutan belantar dalam  tempoh yang sungguh lama. Tapi Alhamdulillah, Cikgu Shahizan kasi buat tuisyen hari Selasa. Yahooo!! Ya Allah.. syukur alhamdulillah :') Terima kasih ya Allah..

Hari Selasa : macam itulah :)

Hari Rabu : Iz sayang grup Iz. Maharani Saujana. ;D

Hari Khamis : Iz, Syakila, Afiq & Azhan tuisyen akaun dengan Cikgu Razak! serius! best! best betul Iz dijadikan mangsa bahan lawak TT^TT tahu la Iz ni kadang-kadang sengaja menyerlahkan ke'blur'an tu. Ceit!! -,-

Hari Jumaat : Tuisyen Add Math dengan Cikgu Shahizan. Nampak anak dia yang kecik-kecik comey lote argh!! rasa nak telan je dia orang ni! Bhahaha. xD Kecik je. Geram. Yang Awe plak suka meriuhkan keadaan. Apapun boleh :)

Demi SPM tahun ini. Tidak mengapa. Tidak!!! huah!!! TTT O TTT
Sedar tak sedar tu semua luahan hati Iz. Kan? Hehehe.. biarlah.. tak mati pun orang baca satu abjad. :)
Assalamualaikum! Assignment! Here I come!