Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

Kesedihan melanda

Assalamualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :)

Haihh.. actually, bila tiap kali Iz buka blog Iz ni, yang serba biru ni, rasa sayu sangat. Pasay pa? Mana tak nya!! Header blog ketepi sangat! Editlah! Memey ar, nak sangat. tapi tiap kali Iz klik Edit Html mesti keluar gini ha..


Tick box yang kecil-sekecil-kecilnya pun dah tak ada. Benda ni dah lama. Lama sangat. Pendam je dalam hati. Rasa nak teriak noh.. Hahaha. Hurm, kebanyakan blog yang Iz terjah semua lawa-lawa. Kemas. Simple. Iz? old version. Hek..

Kalau blogskin, mesti biru! tapi sikit-sikit pink. Argh! Nampak na anti-pink tu. Hahaha. Hurm. Kan best Iz tutup mata je, bila buka mata blog Iz jadi serba baru yang gebabom gitu. Hahaha. Berangan je lebih. Kalau minta tolong kena bayar. See? Ceh.. hahaha.. Upah. Siapa yang sudi serba-barukan blog Iz? Mampu? kekekek..

Yang teramat keciwak, *ceh..
#holiday mood : on

GIVEAWAY "KE KOREA DAH KITA..."


*klik banner untuk join*

Tarikh tutup penyertaan : 11.59 PM | 1 Jun 2014
TAMAT

GA mini Power Bank by Labyrinth




                                                Tarikh Tamat 21 Jun 2014

Giveaway RM300 By Blog Pancing Elih


*klik untuk join*
 Hadiah-Hadiah Giveaway:

Hadiah-hadiah yang bakal dimenangi adalah seperti berikut;
  • Tempat Pertama: 1 X RM100
  • Tempat Kedua: 1 X RM60
  • Tempat Ketiga: 1 X RM40
  • Hadiah Saguhati: 5 X RM20

Pemilihan pemenang:

Pemilihan pemenang akan ditentukan 100% oleh uncle Random.org. So, kebarangkalian untuk anda semua menang adalah adil dan saksama.

Tarikh tutup penyertaan : 27 Jun 2014 

Mrs Erry 2nd Giveaway

Assalamualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :)


* Klik gambo di atas kalau nak jumpa bidadari xD *

Ekceli, Iz tak tahu patut copy ke tak tang cara-cara nak join. Better Iz bagitahu hadiah la~ Kan setiap manusia suka hadiah, tak suka sejarah. *pe kaitan entah xD* 

Hadiah-hadiahnya sangat menarik der! Rugi der tak join! *nampak tak kwaja tu? xD maaf* 
Antara hadiah-hadiah yang dipertaruhkan.. jeng..jeng..jeng..

telekung lycra untuk 1 pemenang (mengikut warna pilihan pemenang)- sponsor by Fiza Rahman
set shawl + sepasang brooch untuk 1 pemenang- sponsor by Cik Puan
produk kesihatan zinc untuk 1 pemenang- sponsor by kak Dieyna
wang tunai RM20 untuk 1 pemenang- sponsor by Jaakechik
sehelai baju untuk 1 pemenang-sponsor by daku sendiri
tudung bawal untuk 2 pemenang- sponsor by Dedeq
sepaket tamar cocoa untuk 1 pemenang (ada 20 sachet)- sponsor by Jaa Fariza
sebentuk brooch untuk 1 pemenang- sponsor by daku sendiri
topup 10 untuk 2 pemenang (mana-mana rangkaian)- sponsor by Nur & Jiakreatifelt
hand phone sticker untuk 3 pemenang- sponsor by daku sendiri
sabun beras untuk 1 pemenang- sponsor by Yana
 fridge magnet untuk 1 pemenang- sponsor by Cik Puan
topup 5 untuk 5 pemenang (mana-mana rangkaian)- sponsor by Jiakreatifelt (4x topup) & Yana (1x topup)


hadiah istimewa untuk top referral :-
edit full blog bernilai RM50 untuk 1 pemenang- sponsor by Jiakreatifelt

See?? Menarik bukan. Senang je nak join.
Semua hadiah ni diundi dengan cabutan bertuah. Har~
 >>>>> Klik Sini <<<<<<

p/s : harap-harap den monang, hadiah apa belakang cerita. nak menang~ xD *k gediks~* xP

TAMAT

Giveaway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com


Assalamualaikum




Buat julung kalinya mama melancarkan Giveaway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com disertai  beberapa para sponsor yang hebat dengan menawarkan beberapa ganjaran yang menarik kepada para pemenang. 

Follow Blog :


Like Page :



Syarat utama :
  1. Pastikan anda follow kesemua sponsor berikut dan like page mereka.
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com
  3. Copy coding yang telah disediakandan pastekan ke dalam ruangan HTML dan publishkan.
  4. Hantarkan URL penyertaan anda di ruang komen.
  5. Giveaway ini akan berlangsung pada 10 Mei pukul 12 tengahari dan berakhir pada 20 Mei 2014 pada  12 tengahari juga.
  6. Pemenang akan diumumkan pada 25 Mei 2014 berdasarkan random

Hadiah Giveaway :
  • Tasbih Pearl x 10 pemenang 
  • Wang tunai RM 30 x 1 pemenang
  • Top up bernilai RM 5 x 5 pemenang
  • Tudung bawal berserta brooch x 1 pemenang
  • Senaskah Tafsiran Pimpinan Ar rahman x 1 pemenang
  • Sticker Homemade (2 sticker) x 1 pemenang
  • Keychain Penyu x 5 pemenang
  • Hadiah Misteri x 2 pemenang
  • Kain Baju Kurung 4M  dan Goodie beg bersama accesories x 1 pemenang
  • Tudung Bawal Plain x 2 pemenang
  • 3 Pin Tudung by Pin2it by NeenaAnuar x 3 pemenang
  • Buku Terbitan Ana Muslim bernilai RM 100 x 1 pemenang
  • Bedak Sejuk Azza's Gold Powder x 1 pemenang

Nota :

34 pemenang di cari, di harap giveway ini akan mendapat sambutan dengan meriahnya. Sekian, terima kasih.

TAMAT

Infinite Last Romeo Giveaway by Fiqa Nsz

Infinite Last Romeo Giveaway by Fiqa Nsz
KLIK BANNER untuk menyertai giveaway ini!

Special Thanks to:
Para sponsor giveaway ini iaitu Mr. Cupid, Anis Nadzirah, NARA Kpop Online Shop, Karimah Zulkafali, Aliatul Aiman dan Keyranazleen. Giveaway ini dianjurkan oleh Fiqa Nsz

Jangan lepaskan peluang untuk merebut hadiah menarik yang ditawarkan!
Top Refferal bakal membawa pulang hadiah album Infinite Last Romeo [official original album],
Cabutan bertuah pula mencari seramai sembilan pemenang untuk merebut hadiah seperti MP3 shuffle, Infinite Replica Jersey, Notebook, Infinite Key Holder dan topup!

Giveaway ini berlansung selama sebulan iaitu dari 15 May sehingga 15 Jun 2014.
Jom sertai sekarang sebelum terlambat!

Mini Giveaway by Cik Hawa

Assalamualaikum


Mini Giveaway by Cik Hawa ini di anjurkan oleh Cik Hawa.
Dan disponsor oleh Jaa KechikAHR Online Shop & Mieya Atiera

Mari ramai2 meriahkan giveaway ini kerana hadiahnya berupa

Cash RM20

Shawl

Blouse

TAMAT

April - May GA by Amirah





-Tekan Banner untuk join-


Hadiah yang ditawarkan : 
1. Perfume Original
2. Kupon Pembelian Satin Skinz RM50
3. Shiseido Black Mask
4. Cathy Doll L-Gluthathione Magic Cream 138 ml
5. Tudung Akel
6. Charm Bracelet Bestfriend
7. Topup RM50
8. Topup RM10
9. Topup RM5
10. Blouse Merah


Pilihan hadiah saya : 
1. Shiseido Black Mask
2. Charm Bracelet Bestfriend
3. Topup RM5


Tarikh tamat : 15 / 5 / 2014

TAMAT

Pertandingan Forum Remaja SMK peringkat daerah Hulu Selangor 2014

Assalamualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :)

Well, ekceli *ni penagruh novel "akhirnya aku kahwin" * Iz cadang nak sambung post kem part 2 tapi macam malas pula rasanya. So, Iz updatelah dengan ceritera forum Iz ni. Yang join forum ni Iz, Luqman, Ash, Azmiera, dengan Niesa. Asalnya ajak Syakira tapi dia jujur dia gugup so Iz anggap dia dah disqualified. Sehari sebelum pertandingan..

Kami yang gah berlima ni berlatih dekat pusat sumber sekolah. Sampai rehat je. Pastu makang. Masuk kelas. Berlatih. Tak lama, sekejap je, memey ar. baca.. bukan hafal 100% xD Sampaikan..
masa latihan forum..Ash : ahli panel pertama kita, Muhd Luqman Hakim bin Ismail .. ahli panel kedua kita, Nur Izatul Husna binti Ismail .. ahli panel ketiga kita Nur Azmiera Shamimie binti Ismail.. eh silap.. Azmi..Iz : Ismail? xD bhahahahhahahahah
lawak kot.. Esoknya..
depan surau sekolah 

selfie in da car. cikgu pun pelik je tengok Iz xD

jejaka-jejaka 'idaman'

Iz yang biru tu. Niesa yang putih tu. 

ekecli, I don't like this picture because.. -_-

ekceli, ahli panel 2 tu, rupa dia seiras er.. hurm.. :'(
Masa giliran sekolah Iz, M.C = Ash | Panel 1 = Luqman | Panel 2 = Iz | Panel 3 = Azmiera
Serius, Ash cakap macam depan perhimpunan sekolah Iz je. Hehehe. Luqman pula cakap macam baca karangan dalam kelas. Hek.. Iz tak tahulah kenapa part Iz ramai yang senyum-senyum. Senyum tak apa, ni part Azmiera, semua gelak. Gagap. gugup. tersasul. Semua dia. Punca kalah? Maybe..

Luqman | Ash | Iz | Azmiera
Time jawab soalan spontan. Sumpah! Iz merapu! Semua gelak. Cikgu dah pesan, jawab je, salah betul belakang cerita. Ramai juri gelak. >,< Malu wowh..

Ash dan Luqman. gila camera xD

Iz yang tangkap ni, sebab tu cantik. xD *poyo na..

happy je Ash dapat sijil penyertaan. xD

crazy na yang 2 dari kanan & 2 dari kiri xD

Niesa suka gambo ini pasay Iz nampak tembab. Apakah?

2 manusia yang bikin hura-hara except Iz. *kononnya xD

Niesa tergoda tengok gambo ini xD

Luqman, Niesa, Iz, Ash ( LNIA) xD classmate since standard 6, form 1, form 2 :) lebiu :* xD

pasangan yang kuat gaduh macam kucing dengan anjing. Alhamdulillah.. xD

Muhd Luqman Hakim Bin Ismail | Nur Izatul Husna Binti Ismail

jangan abaikan cikgu. possing! ;D

Miss Niesa Gojes xD
See? Even kalah. Kami tetap ceria. xD 
Oh, sekolah tepi bukit? Ni dekat SMK Kalumpang. Ha! Masa waktu zohor, Iz nak pi surau. In the same time, ada 3 mamat ni selisih dengan Iz. Dia kata Iz cantik~ xD keterPERASANan kan? Hahaha. Tapi ok pe, puji ciptaan Allah. Tetapi, yang tak bestnya, mamat yang tengah tu pi tolak mamat kat tepi sampai nak terlanggar Iz. Nasib baik tak jatuh. Pergh.. Nyaris! Iz dah siap dah pasang siku-siku. Ha.. Hahaha..

Sekian sahaja daripada saya, kembali kepada saudara pengerusi. ecececeh.. xP
Assalamualaikum, :)
-Izhs Diaryz-