Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

Rahsia personaliti diri berdasarkan bentuk

Assalamualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :)

Objek? Rahsia? Apakah? Ha...

Jap, apa yang Iz mengarut ni? Tiba-tiba je buat post gi ni ha.. Hari tu, Iz ada join kursus pengawas yang lebih dikuasai oleh PSS. Hek.. Ni benda Iz dapat daripada.. er.. a... tak ingat tapi lelaki. Kacak! Hehehe..

Silalah pilih satu antara keempat-empat bentuk ni.. mana kau orang tiba-tiba suka? Ha.. Tak pernah dibuat orang ni.. kot


Segi 6

Segi 4

Segi 3

Bulatan

Dah pilih? Satu je tau! Jangan tamak. Hehehe. 
Nak tahu rahsia? Sila scroll ke bawah



















Segi 6 
  • kreatif
  • happy go lucky
  • friendly
  • menghargai orang
Segi 4
  • kemas
  • tegas
  • mudah ikut arahan
Segi 3
  • fokus
  • boleh diharap
  • boleh memimpin
Bulatan
  • berfikiran terbuka
  • mesra
  • bersemangat waja
  • bia ketawa susah nak berhenti
  • rajin
  • penyayang
Dah tengok hasil eksperimen ni? Ceh.. hahahha. Iz pilih segi 6. Sama? wow. Hehehe
Nak copy paste boleh. Ilmu ni. Pengetahuan baharu! Ceh ayat Iz.. 

Assalamualaikum :)