Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

Holaa

Assalamualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :)


Hoorraayy.. SPM dah habis. Maka dengan ini, sudah tamat zaman persekolahan Iz. #sepatutnya post ni buat masa bulan 11 tapi virus M bermaharajalela# Dah tak payah gosok baju sekolah. Baju sekolah? Taip pasal baju sekolah teringat masa last payper. Masa Iz gosok baju sekolah, terketar-ketar lutut. Penangan apakah ini?

Dah habis jawab, balik. Balik je rumah, ayah Iz belikan KFC. Wahhh.. tapi.. Iz tak makan. sebabnya ayam tu ayam lama. Tengok warna pun dah tahu. Hee. Baru habis SPM insya-Allah, Iz dapat darah tinggi. Apesal? La ni, adik-adik Iz. Masya-Allah. kecik besar kecik besar je tengok diorang ni. Buat hal non-stop. Dan yang paling best, asyik-asyik Iz kena marah sebab salah depan. Kwaja. Cis!!!

Dulu azam lepas SPM nak ambil lesen. KONON. tapi sampai sekarang tak ambil lagi. Kenapa?

Iz : Mak, kakak nak ambil lesenlah~~ boleh?
Mak : Tak payah ambil lesen, kerja dulu.
Iz : Ok..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Iz : Mak, kakak nak kerjalah~~ boleh?
Mak : Tak payah kerja, ambil lesen dulu.
Iz : Ok.

Muka Iz masa tu rasanya macam ni

Susahnya jadi Iz ni. Jadi sekarang Iz menganggur jelah. Itu tak boleh, ini tak boleh. Huuuuaaaahhhhhhh T__________T
Duit dalam tabung tak bertambah. Iz mula rajinkan diri aktifkan akaun 8Share & Churpchurp Iz. Walaupun dapat 20 sen sehari, tak pe! tak pe! Sikit-sikit lama-lama jadi bukit! yeah! Chaiyok! Ganbatte! Iz nak kumpul duit sebab nak beli laptop. Nak buat assignment masa sambung belajar nanti kan senang~ cewah..

Doakan Iz dapat keputusan SPM yang cemerlang. Mudah-mudahan.. amiin..
Assalamualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :)

Simple GA: Vietnam Shawl.


BUAT DUIT DENGAN VIDEO



1) Berapa banyak vitamin yang diambil oleh si isteri dalam video 1 ?
4

2) Apakah istilah khas untuk kanak-kanak yang disebut dalam video 2 ? 
Anorexia nervosa

3) Di manakah video 3 ini diambil ? 
Sabah


TARIKH TUTUP PENYERTAAN ADALAH PADA 31 DISEMBER 2014. 

Giveaway Time By Irsalina Lovely



Pengalaman? Banyak woo.. tak tertaip.. *nampak gebangnya?* Idea yang terlintas tapi takut jadi karangan. hehehe. Yang paling terindah masa 2012. Masa tu Iz form 3. banyak sangat kenangan nak share. tapi yang tak boleh blah, post pasal Iz pergi cuti-cuti sakan dengan kawan Iz dapat rating tertinggi masa tahun tersebut. Hehehe. kelako. Nak baca? Klik sini

Yang paling teruja masa blog Iz diinterview oleh akak ape entah nama dia, lupa *nyanyuk sangat* daripada BH Skor. Dan buat pertama kalinya, Iz masuk itu paper BH Skor. Bangga sat. Hehehe. Yang tak boleh blah, classmate Iz duk panggil Iz artis. So much kelako. Hehehe. itu kes masa tahun ini lorh. 2014. Nak baca? Klik sini

Yang paling tragis + sedih, blog Iz dihack! kwaja punya hacker. Letak iklan macam tabur makanan ikan. Cis! Beta murka! Benda ni terjadi masa 2012. Iz godek-godek entah macam mana akal Iz tiba-tiba cerdas macam ada lampu berfikir tengah menyala. Iz buat uji kaji. dan akhirnya! Menjadi! Syukur alhamdulillah. Iz rasa ya Allah.. nak cair masa tu juga. Hee. Disebabkan rasa yang teramat bersyukur, Iz buat satu post cara-cara macam mana nak buang sampah hack tu. Klik sini *562 views! cayalah! :D*

Sebenarnya ada banyak lagi nak share, tapi takut hang pa duk gelak guling-guling ja. *menipu ni* Heee..

Assalamualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :)

TAMAT GA | 15 Disember

First Giveaway by Kamamimi



First Giveaway by Kamamimi

Jom lah join bagi meriah. 50 + + pemenang dicari!

Ditaja oleh :
Kamamimi | Nur As | Kasut Kusut | NaD Dea | Mohd Noor Shawal | BudakVanilla | Syahirah  Valiant | Cik N.A | Kemanyerla | Mrs. A | Norihan bt Yusuf | Allene | Chocake watie's kitchen | Iola | Budak | Frau Lisa | Nurashikin ZA |


23 November 2014 - 23 Disember 2014