Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

Giveway Friendship By Seindahcerita



Syarat-syarat


  1. Follow Blog | seindahcerita | Blog Suhailah Hamid | Blog Hazrina | Sally Samsaiman | Puan Gojes |
  2. Follow IG | nieylanadia | Sihatitunikmat | Eintan Nurfuzie | Hazrinaajer | Sally Samsaiman |
  3. Like Page | SEINDAHCERITA  SALLY SAMSAIMAN  
  4. Follow FB | Eintan Nurfuzie |
  5. Jangan lupa letak blog seindahcerita dalam bloglist korang ya
  6. Buat satu entry bertajuk "Giveway Friendship By Seindahcerita"
  7. Letak sekeping gambar anda bersama sahabat dan cerita apa yang menarik tentang persahabatan anda..(cth : berapa tahun kenal, apa yang menarik tentang sahabat anda dan lain²)
  8. Copy banner dan link kan semula ke entri ini.
  9. Publish dan tinggalkan komen anda di ruangan komen entri ini sahaja.
    atau
  10. Copy je semua code yang ade dekat ruangan kotak di bawah ni dan paste kan di HTML, dan publish. Senang kan.. :)
  11. Hadiah
    1. Wang Tunai RM20 x 3 Pemenang
    2. Sehelai Shawl x 1 Pemenang
    3. Top up RM10 x 3 Pemenang
    4. Top up RM5 x 2 Pemenang


Sahabat baik Iz yang wujud dalam ni yang buat gaya acah-acah pondan, pakai tudung yang macam kena clorox, senyum macam kambing, apa pasal pakai kardigan entah. Ok, dia adalah Annisa. Apa yang best pasal kami? 

1- Dia kenal Iz, Iz tak kenal dia. Kira Iz ni famous orangnya masa zaman sekolah. Hohoho. Kami mula bersahabat masa tingkatan 1. Siap tubuhkan grup SZANPIY tapi dah tak kaw macam dulu.

2- Dia ni mak angkat Iz, mak yang ajar melawa. Ajar pakai makeup tapi Iz terus jadi hantu lepas pakai makeup sendiri. Hahahaha. Tak boleh blah.

3- Bulan kelahiran kami sama, Iz 2, dia 13. Iz kak long. Tapi dia yang lagi tinggi daripada Iz. Ceit

4- Kami sweet senyap-senyap. Tak tunjuk-tunjuk macam "bestfriend" orang lain, kami ada cara tersendiri tapi tak pernah bagi tahu. ecececeh.

5- Walaupun bestfriend, Iz tak rasa cemburu bila dia layan kawan lain sampai lupa Iz sebab Iz dah biasa. *Sis reda :')

*maaf, Blog Suhailah Hamid tak follow sebab button follow tak jumpa. nak nangis cari. huhuhuh.  




1 ulasan: