Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

Cari dana demi KTHO!

Assalamualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :)
Huish.. dana? Dah kenapa? Hooo.. Sejak Iz masuk UKM, perkataan "dana" ni selalu wujud masa nak bikin program. Ingat cuti mid sem ni lecture je bagi kasih sayang, rupa-rupanya hakak-hakak senior pun bagi kasih sayang. Alololo. So sweet 

Hakak senior cadang kerja part time bagai. Iz? Kerja part time? Haaa.. no no no. Abah tak kasi. Even nak masuk 19 tahun. Hee... So Iz pun berbisnes la. Dengan sumbangan modal daripada mak, maka Iz buatlah biskut celup coklat! Yeahh!!

Deretan tentera biskut berbaju coklat
Yang ni coklat bar cookies & cream

Ready to let go. 
Alhamdulillah, untung bersih krik krik krik. Heee. Mak tolong jual. Abah tolong dengki. Yelah, anak dia bisnes coklat coklat. leceh. Dah ini je kemahiran Iz, *konon. Syukur. Rasa seronok bila mak cerita yang anak murid laju je kerumun meja nak beli biskut. Ihiks.

Ganbatte!

1 ulasan: