Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

END - NEW YEAR GIVEAWAY BY IZZATI ATHIRAH


Caption menarik? Iz cuba. Hahaha.

Tahun 2016 ini sangat bermakna bagi Iz bila dipertemukan dengan Miy. Padahal satu matrik. Tapi dekat UKM juga hati bertaut. Eceh. Terima kasih Miy jadi teman jogging, teman makan, teman membuang masa, teman kelas statistik, teman pergi dewan peperiksaan sama, teman balik dari Zaaba ke KTHO dengan jalan kaki, teman masuk rumah hantu, teman belanja. Arigatou :D

Nanti sem 2 kita kelas sama lagi eh? Makan sama-sama. Aku belanja. Masa tu aku kaya. Amin. Harap final ni dapat jawab lek lok. Study hard. Tak yah acah pergi kelate. Duk UKM diam-diam. Final exam nak mai dah. Trimaz. 

5 ulasan:

  1. Thanks sebab sudi join my first GA :) Semoga berjaya!

    BalasPadam
  2. GOODLUCK... :D

    jemput join GA ni sekali http://sishawa.blogspot.my/2017/02/giveaway-hawa-tanya-ini-blog-siapa.html

    BalasPadam
  3. check link peserta di sini
    http://bilabosanmenjelma.blogspot.my/2016/12/senarai-peserta-end-new-year-giveaway.html

    BalasPadam