Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

Dalam dilema

Assalamualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :)

Lama gila tak update blog. Makin susut blog. Phew~ Sebab? Iz tak tahu nak update apa. Heee. Ke mana Iz menghilangkan diri?

Jeng jeng jeng

Dilema yang pertama~


Dapat agak? Good job! *ayat syok sendiri memang macam ni*
Hari ini hari terakhir kelas memandu. Rabu minggu depan ujian JPJ. Ya Allah, dah la pandu kereta tak pass lagi. Latihan litar rasa tak cukup. Rasa nak menangis je sekarang ni. Susah hati. Sebab? Iz ni pendek. Bawa kereta pun kena sandar dengan bantal tambahan. Kaki tak sampai. Huarghhh..

Doakan Iz berjaya dalam ujian JPJ rabu depan. :')

Dilema yang kedua~

Iz akan jadi student matrik. Tapi masalahnya.. Iz malas nak basuh baju sendiri. kah kah kah xD

Mungkin Iz memang dah tak update blog lepas ni sebab sambung belajar *tapi join GA sempat pula ya? opps hehehe*

Doakan Iz lulus ujian jpj 20/5/2015. Amiin...
Doakan semua pembaca yang baca post ni murah rezeki. Amiin

Itu jelah kot. Heee
Assalamualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan