Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

Tutorial~




Tutorial blog:
Tutorial lain daripada yang lain:

3 ulasan:

  1. I'm requesting. Nak tutorial gambar bila disentuh timbul tulisan about me untuk blogskin/classic template then letak kat dalam page Author. Cuba tengok kat blog saya tu. I mean, nak letak pic bila sentuh timbul tulisan about me kat page Author?? errr, hehe. tak taulah boleh faham ke tak maksud saya ni. sorry :/

    BalasPadam
    Balasan
    1. faham maksud tu tapi sayang dah setahun lebih tinggalkan dunia edit2. sorry tak dapat bantu. :(

      Padam
    2. Owh. I see. It's okay. anyway, thanks for your respon :)

      Padam