Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

Segmen : Doodle couple

Assalamualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :)
Bismillah..



Segmen : Doodle couple . Segmen pertama Iz buat *nak buat giveaway den tak kayo xD*
Segmen ni senang je. pejam mata pun boleh join. tak payah jawab-jawab soalan. tak payah klik-klik benda entah. Berminat? Boleh join. boleh. boleh.

Cara-cara join segmen la ni : 

1) Follow blog Iz

2) Copy banner dan backlink dekat komen post ni je.
*kalau dekat shoutbox, risiko tak jadi peserta 70% hohoho

3) Selesai

Senang je kan? kan?

Yang bestnya.. semua yang join segmen Iz ni semua dapat doodle couple. Doodle couple je ke? Eh.. ada lagi 2 hadiah misteri. Apa dia? Adalah. 2 orang pemenang akan diambil berdasarkan random. Nasiblah..

Iz tak kisah yang join segmen ni 3 orang ke tak ada orang ke tak apa. Iz reda. *muka pasrah* hahaha.

Tarikh tamat segmen 2/1/2015 - 16/1/2015

Semoga berjaya.
Terima kasih.
Assalamualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :)