Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

#KEMSIS16

Assalamualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :)
Lama gila Iz menghilang. Siapa rindu Iz? angkat tangan sikit. *pew-gha-sun
Iz ni budak junior tahun 1 UKM. Dah la junior, tahun 1 pula tu. Pendek pula tu *apa kaitan ntah

Hari tu.... Iz ada join satu kem ni. Kembara Siswa Siswi namanya. atau nama peh-meh dia kemsis16. Kem ni anjuran PMFEP, P.. M... Fakulti Ekonomi & Pengurusan. Heee. Iz join ni sebab Iz suka kem! Lagi-lagi jungle tracking. Terasa jantan sikit. Huhuhu

Iz hasut jiran searas Iz join kemsis ni. 2 orang je join. Sokey la daripada nothing. *hakak ambik foundation english, tu la hakak speaking xD. Serius, kem ni cuma 4 orang laki je join yang tahun 1. Yang laki selebihnya senior. Rasa nak gelak. Mari gelak sama-sama. Hahahhahah. 

Dah redah hutan, balik tu jalan tepi highway. kau rasa?
Ok. Iz tak tahu pula siapa yang join kemsis ni dapat merit. Syiok la kau. Tapi senior cakap, siapa join kemsis ni dapat jumpa buah hati baru. Eh? Hahahhahaha

Gadis-gadis KTHO
 Tapi yang malangnya, sehari sebelum pi kem ni, Iz cedera. Makan pakai sudu garfu. Jadi minah saleh kau! Kena air sikit, auch auch auch. pedih. Dah kenapa? Iz jatuh sebab rushing siapkan assignment yang ad-hoc kaw-kaw. Mak cakap "eleh, luka sikit" Ok mak.

Penumpang Bas 2
Sebenarnya seronok bergaul dengan kawan-kawan sefakulti. yang sebaya bestlah. yang tua setahun kureng sikit sebab nak kena berakak-akak. aishh. Hahaha. Nampak tak Iz tak tahu nak taip apa? T^T

Tiada ulasan:

Catat Ulasan