Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

Si Tompok Cafe

Assalamualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :)

STC? Pernah dengar? Tomok? Kucing? Serius la? Ya. Iz serius. Apa yang menyebabkan Iz cerita pasal STC ni?

Al-kisah.. Iz ada projek bagi subjek Pengantar Pengurusan. Sehari Dalam Hidup Seorang Pengurus. Alhamdulillah pengurus STC bagi kerjasama. Dapat air sirap limau free. Ihiks. Yang best dapat masuk bilik yang dipenuhi dengan kucing-kucing. Iz ni sejenis Iz yang acah-acah berani dengan kucing. Suka usap bulu je, Bila disua suruh pegang, kucing yang takut dengan Iz. Sedih tahu tak. Iz ni garang sangat ke? :( Hihihi


Kucing paling besar dalam STC ni. Rasa er.. besar separuh badan Iz? Ngeri


Iz dah lama tak makan chicken chop. Sebab mahal dan tak berbaloi. Tapi yang ni. Cenggini. Dengan harga yang boleh 3 kali makan. 

Kalau nak tengok video yang Iz edit boleh ke sini. 

>>> Youtube <<<

Bilik kucing tu masuk bukan free ya anak-anak. Untuk dewasa, kalau masuk setengah jam kena bayar RM5. Untuk kanak-kanak. Er.. tak ingat. maafkan saya >,<

Sekian. arigatou!


Tiada ulasan:

Catat Ulasan