Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

Iz yang dulu bukanlah yang sekarang

Assalamualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :)

Agak menarik topik kali ni. Menarik ke? Hahaha. Tak rasanya, sebab dah lama Iz tak update blog T_T.

Nak update dekat Instagram pun macam tak ada masa, apatah lagi facebook. Kenapa Iz yang sekarang tak sama dengan dulu?

Ok, pertama, Iz makin gemuk. Hahaha. Ok. tak lawak. #hambar.

Sejak jadi mahasiswi UKM ni, Iz pegang jawatan yang agak besar tapi kecil di mata orang. Apa tu? Dekat fakulti, Iz pegang jawatan Timbalan Eksekutif Kelab Keusahawanan dan Inovasi 17/18. Satu je jawatan dekat fakulti.

Kalau ada yang macam tertanya-tanya apa tu Kelab Keusahawanan dan Inovasi ni boleh klik di bawah ni >> KLIK SINI << tu yang facebook. Kalau instagram yang ni >> DI SINI<<. Kelab ni baru je aktif. Dan kalau ada pembaca yang sudi nak tahu boleh klik mana-mana media sosial kami.

Rasanya tu je kot. hahahha. malas nak taip panjang-panjang sebab nak study untuk mid term pula. Adios~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan