Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

Cursor bintik-bintik

Assalamualaikum..
hari ni Iz mahu jawab soalan seorang hamba Allah ni

 " macam mana awak buat bintik-bintik kat mouse tu? "
senang je...

LOG IN ► Dashboard ► Design ► Add a gadget

<script src="http://www.weebly.com/uploads/2/9/5/5/2955833/cursor_blue.user.js" type="text/javascript"></script>

copy kod di atas dan pastekan ke tempat tu...

yang perkataan biru tu anda boleh tukar ke warna kesukaan hati anda...

Save~

2 ulasan:

  1. klau nanak warna pink yunx trng 2uh kna tlis ape ? sye da tlis wrna pink tp x terang wrna dya mcm warna peach !

    BalasPadam
  2. maybe dah code diew mcm tu.. so x tau lah nak wat mcm mne.. isk3..

    BalasPadam