Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

Pencuri!!


As salam...

huah!!!

kalkulator saintifik saya yang dah letakkan nama chaiyok dah kena CURI!!!


kawan saya.. ( x berapa kawan sangat just best friend ) pun kena kebas...

Fatin Nursyahirah punya...
Luqman Hakim pun.. tapi ni lagi dahsyat sampai kotak pensel pun dikebas...

isk3

ni satu lagi kes....

abang saya punya handphone


dah lepas...

yahoo!!!!

padan muka tulah ejek phone orang...
tapi
kasihan

wanted tu...

dapat reward RM 50.00...
terliur eden.. ^^




ada satu lagi kes tapi outstationlah...
kawan eden seorang ni

dompetnya hilang... (lelaki)

dahlah dalam tu ada i/c..

kasihan

tengok semua kes2 ni... sampai hati pencuri tu gi curi barang2 kami..
huah~

chaw..

1 ulasan: