Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

Hari ini punya story~


Tajuk tak bestkan? Tapi lagu best pula.. XD
Hari ni merupakan hari yang "agak sengsara" bagi Iz.. Asal? 
Tu.. tu ha.. alien .. GEDIK betul! jap.. Lelaki Gedik? Er...  hahahahahaha #over haha
hari ni punya excaited bebenar nak pi sekolah.. dah lah cuma cikgu English je masuk apa lagi germbira sakanlah! Masa rehat...

Alien pandang Iz! Sambil pusing2 dia tu! sah2 alien kan?!
Hati Iz... rasa nak 
hohohoho.. panas! geram kot .. orang dah bagi warning tapi dia tak makan saman.. ni yang den marah ni sampai ..
*tak adalah sampai macam tu hehehe

Macam mana ni? Iz tak puas hati! Ha? jumpa secara face to face?
tidak sama sekali.. kot..
Iz kena awasi diri Iz #betul ke ni?
atau suruh Nad yang belajar takwandoo belasah dia! muahahaha
biar dia jadi macam ni..
hohoho.. oklah sampai sini jelah..
adios!
assalamualaikum!
jika anda ada sebarang cadangan atau apa2 supaya alien itu tidak menggangu Iz silalah ke sini :D

Tiada ulasan:

Catat Ulasan