Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

Thread di SSB~

#FOR SSB ONLY!!!!
For students SSB ni ha sepatutnya di post.. terpaksa guna blog huhuhu 

Tolong? tolong apa? ehem2... 
Iz ada masalah ni.. masalah besar ... kot..
Masalahnya ialah:
Ada seorang hamba Allah ni.. panggil dia alien.. Alien ni sejak dari form 1 suka sangat tengok Iz semacam...
# Seperti dalam cerita Kafe Szanpiy # = kenyataan
Puncanya Iz sendiri tak tahu.. 
Aktiviti "haram" yang pernah Alien buat dekat Iz:
Form 1:
1) Masa rehat, Alien tengok Iz khusyuk sangat sambil Iz tak lalu makan!
2) Adalah hari tu kita orang terpilih untuk pergi camp, sepanjang camp mata Alien tu rosak ke apa tak tahu sebab dia "set"kan mata dia pandang Iz sampai setiap pergerakan Iz! Ya Allah sengsara beb!
3) Masa balik dari sekolah dia paksa geng dia tunggu Iz keluar dari sekolah. pakatan haram!
4) Adalah hari tu Iz ada kelas komputer, kelas start malam.. masa form 1 Iz sekolah petang, si Alien  mengada-ngada pergi jalan sebelah Iz! Ya Allah menyesal aku balik lambat! Alien tu plak senyum2.. huish pencari nahas!

Form 2: 
1) Iz sekolah pagi. Oklah tahun tu dia tak mencari nahas.

Form 3:
1) Sekarang ni Iz sekolah pagi, kenapalah Iz jadi pengawas tak pasal2 si Alien tu pandang Iz masa bertugas.. hadoyy Serik!!!
2) Tiap kali rehat/balik, Alien lalu depan kelas Iz dalam masa yang sama pergi toleh kepala dia semata-mata nak tengok Iz. Panas!!!

Iz ada hantar surat warning dekat Alien tu tapi tak berkesan. Degill!! Macam mana ni? Iz dah tak ada idea ni.. huhuhu
tolong saya!
eh jap.. baca ini.. hari ini punya story~

1 ulasan: