Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

Saya sayang kawan saya!







Wah, lamanya tak update blog! ^^ ok, hari ini Iz nak cerita pasal kawan Iz! Siapakah mangsa-mangsanya? ceh.. ssb habis! #ssb- syok sendirian berhad

1) Hari Rabu, 20.4.2012
Masa tu sukantara. Sekolah Iz sunyi je. Riuh dekat padang. *kot. hehe.. rumah sukan Iz hijau! #perlu bagi tahu ke? oklah, mesti bosan baca fakta2 ciptaan Iz ni :P

Depan Iz ada Soon, dia nak buat lompat jauh. Iz habak ar jangan lepas. Tapi, dia lepas! Iz redha je. Sampai je dekat kelas Soon buat cerita yang Iz menangis sebab Soon lepas lompat jauh! Iz? Menangis? What the! Iz  pertahankan maruah Iz dengan kejar Soon sampai nak terjatuh! Alamak, Zack nampak! huahh!!!! malu.. eh .. Iz kejar dia orang berdua dengan duster! hahaha.. kasi make-up itu punya laki! >< 

Zack gelakkan Iz je. Iz ambil kerusi merah lagi menawan nak baling dekat dia! tapi ada orang. Kacau linelah! XD Nanti tak pasal-pasal kena e-Disiplin! ><

2) Keesokkan harinya...
What?! Iz jadi main character? untuk drama english? dalam grup kitaorang? #szanpiy. Soon? jadi partner Iz? What the! huahhhh!!!!! Ini tidak adil.. ini tidak adil baginya.. eh tak.. ini tidak adil bagiku >< 

Drama dalam bahasa inggeris beb! den ni orang melayu! den bukan orang british! eeiii!!! somebody help me!  eh, terspeaking plak ^^

S~ Soon
Z~ Zack
A~ Ash
N~ Niesa
P~ Pqah
I~ Iz
Y~ Yugi
= SZANPIY :)

Ash senyum je. Yugi syok!. Nisa selamat. Pqah happy. Zack bahagia. Soon merana. Iz sengsara! 
apa-apa pun kau orang the best! hahaha! :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan