Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

Kecil-kecil cili padi!


Kecil-kecil cili padi. Sedap ayat tu. Sesuai dengan Iz! :D
Kenapa? kenapa? kenapa? 
Iz dapat tempat pertama dalam acara lontar peluru! Tak percaya? Ini buktinya! 


inilah buktinya! :D
Masa Iz dan Yugi pergi tempat nak tebus hadiah, Cikgu X tak percaya yang itu nama Iz. Cikgu Y gelak je. Yugi terlopong dah. Iz tak tahu nak kata pe. XD
Iz balik je ke kelas Ash nampak Iz bawa pingat. Soon ambil pingat Iz dan terus menjerit macam orang gila. Budak lelaki dalam kelas Iz semua terdiam. Mulalah waktu untuk batak-membatak. Baru kau tahu walaupun aku ni kecil tapi kuat! Muahahaha.. #ewu.. perasannya!
Kira satu kelas terkejut XD 

#post kali ini cuma nak tunjuk berlagak! By the way, esok exam. Try da best! yosh!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan