Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

Minggu yang penuh bermakna bagiku :')



Minggu? Bermakna? haiz.. back to the topic. Iz ada banyak beban pada minggu ini. Anataranya ialah:
1) Latihan drama
2) Sijil explorace
3) Ujian pra percubaan
4) Kawan

1) Latihan drama
Alkisah, Iz buatlah latihan drama english dengan dengan sahabat2 Iz di luar kelas. Alamak, part ini perlukan ramai orang! Iz carilah insan-insan bertuah masa itu juga! Ash dan Soon pun sama. Suddenly, Zul Fiqar and the geng lalu. Iz tawarlah nak tolong berlakon ke tak. Tiba2, Ash melutut depan Zul Fiqar sambil merayu agar berlakon juga! Automatik Iz sepak Ash! Ouch! Kuat gila tu! Seriously, Iz tak tahu kenapa Iz sepak dia. Rasa macam dikawal. Iz minta maaf dekat Ash. Dalam masa yang sama Soon ejek Iz! Iz pukul dia! wah.. gengstar! Iz rasa bersalah sangat. Yelah, rakaman tak siap-siap dengan dia orang yang main-main. 

2) Sijil explorace
Siapa ingat lagi pasal aktiviti explorace pasa minggu sains dan matematik yang Iz kendalikan dengan bantuan rakan-rakan yang hebat belaka sila angkat tangan! XD 
Alkisah, Iz dan Yugi menerima arahan daripada Cikgu *secret* untuk memberikan sijil-sijil penyertaan explorace kepada semua peserta yang terlibat dan juga fasilatator explorace. Sedang khusyuk memberikan sijil, tiba-tiba, senarai nama peserta yang asli hilang! Puas Iz dan Yugi cari. Cikgu *secret* kata nak failkan senarai nama tu. Tapi apakan daya.

3) Ujian pra percubaan
Ujian pra percubaan? Rabu ini! >< Sila senyum sambil tayang gigi wahai pelajar tingkatan 3 di SMK*secret*, sudahkah anda bersedia? Mari menangis! #masalah teknikal dari segi bahasa harap dimaafkan#

4) Kawan
Iz ada masalah dengan dua insan ini. Iz banyak adukan kepada orang ini. Dialah yang beri cadangan, nasihat dan pertolongan kepada Iz. Iz rasa tak dapat cari kawan macam dia ini untuk kali kedua. Susah nak cari. Dialah kaunter aduan Iz pada minggu kali ini kira dialah hero. Ceh.. Banyak betul dia tolong Iz. Nama "hero" itu ialah Zulfadhli Amri.


mimpi apa aku letak gambar dia ni?
Blog >dia< promote jap..
Zul Amri, thanks tolong den selesai masalah den. Den tak tahu nak balas jasa hang macam mana. Hang nak e.c.b.f = eskrem cornetto black forest sebagai upah tak? XD

moral value:

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬● 

sky is the limit.. go fly and caught your dream.. ♥

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬● 

6 ulasan: