Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

Pelik ke?

Pelik? Apa yang pelik? Ok, memandangkan hari ini Iz cipta sejarah Iz sendiri. Sejarah? Sejarah apa? Iz pakai baju putih je. Sekali sekala jadi murid apa salahnya, ni tak pengawas je memanjang bosan kot XD
Iz jejak je kaki rasa lain macam. Semua pandang. Cemburu ke? Hehehe.. 

Yang hairan rakan sekelas Iz pun tak perasan itu Iz! XD Gempak.. gempak.. haiyo.. Rasa macam artislah pula XD #k perasan jap :P# 

Masa rehat tadi #masa pukul 10.02 a.m#, Iz teman Yugi hantar borang kebenaran dekat cikgu. Tempat cikgu tu penuh dengan budak-budak laki. Si z.f terpandang Iz, macam tak kenal pula mamat ni, terpegun katakan XD Tapi pelik sangat ke sampai tak sedar diri? Bahaya? Er... ^^

Tu masa sekolah, ni lepas sekolah. Iz balik lambat buat study group dengan Yugi dan Ash. Macam biasa ar Iskandar, Naim, Zack setia mengganggu. Soon pun sama. Masa Iz nak buat sampah, Naim bising je kerja dia, bila dia terpandang Iz terus bagi salam. Terpegun. Woi, aku pakai baju putih je bukan pontianak vesi tengah hari! Haiyo.. Dan dia terus senyap. Apa da.. 

Sebab pakai baju putih semua berubah? XD gempak je.. 
#Iz pakai baju putih sebab Iz malas nak tunggu baju biru kering, so rotan tak ada akar berguna juga. :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan