Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

PMR hampir tiba!

Yosh! Encik P bersama Puan M serta anaknya R jadilah PMR. #mengarut je ni# nak datang! Hoorrraaayyy!!! Mari kita buat persiapan sebelum mereka sekeluarga tiba pada 9. Oktober. 2012 ini. Ayuh! #SSB= Syok Sendirian Berhad#

Barang-barang yang perlu ada:
Satu meja penuh dengan makanan dari syarikat BM.
Sejambak bunga ENGLISH bagi ruang dewan cantik!
Sediakan air MATEMATIK yang sedap. 
80 biji gula-gula SAINS untuk kanak-kanak yang berumur 15 tahun.
Bawa Encik Badut SEJARAH bagi memeriahkan lagi suasana.
Jemput grup KHB untuk buat persembahan Xi Shua Shua.
Pastikan susun atur majlis dirancang oleh Puan GEOGRAFI.
Suruh PAI buat kad undangan ke seluruh Malaysia.
Ajak B.ARAB and the geng join sekali.

Pandai aku buat cerita XD. Oklah minggu ni Iz secara tak sengara terbuat study group dengan Harija. Hehehe.. Kesian dia asyik gelak je. Masa first time buat study group buat dekat kelas Iz, SAZ kacau! Hadoyai. Kesian Harija tak boleh fokus sebab kerenah SAZ yang geli-geli hati. Isk3..

Esoknya, kami buat dekat kelas Harija. Kelas alien versi sardin.Oh no. Tapi nasib baik masa tu dia dah keluar. Fuh selamat! Tapi dia masuk dalam kelas dalam keadaan keberatan sebab ada Iz. Iz duk khusyuk mengajar Harija dia duk toleh belakang. Tangan dah sejuk ni. Rasa nak je campak kerusi dekat dia. Hish! XD

Esok pula ajar dekat mana? entahlah. Iz buat nota Geografi untuk Harija. Ini dia


Siap warna lagi. Sah tak ada kerja! hehehe!
Kepada semua warga mangsa dera PMR good luck for your PMR examinatin that be held on 9.10.2012! yosh! #taram je spekaing tu, peduli apa aku# >//..< yosh!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan