Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

Cari duit dengan SAYS!

Assalamualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) 

Sempena cuti yang membosankan dengan duit yang semakin seciput macam siput, nak cari kerja malas, online facebook rajin. Kepada pengonline facebook yang dikasihi, nak duit tak? Senang je! Guna facebook! Yup. Caranya mudah sahaja tak sampai 5 minit pun! kot..

Cara-caranya:
#klik gambar kalau tak nampak :)

1) Kau orang pergi ke >>sini<< untuk sign up! 

2) Kau orang pandai-pandai ar isi borang tu, Iz lupa dah. Nanti kena buka email bagai-bagai dan sebagainya. Lepas siap tu, nanti dia kasi notification secara tiba-tiba dekat dashboard akaun kau orang tu. Jangan laju sangat, nanti susah nak buat.

3) Bila dah siap semuanya dia nanti jadi macam ni.



4) Kau orang pergi ke dahsboard nanti kosong bersi suci je. Macam mana nak jadi macam Iz punya ni? Macam ni.



5) Kau orang pergi ke specials dan klik gambar yang ada RM10 kat bawah gambar tu, kalau gambar lain confem tak ada. So pandai-pandailah cari demi duit.

yang Iz boldkan warna hijau tu. 
6) Lepas tu apa lagi, promote dekat facebook suruh si mangsa klik tu kau orang dapat RM0.20 per klik. Bila dah lama tu makin banyak duit yang kau orang dapat. 



Senangkan? Guna jari je. Selamat mencuba! Kalau tak faham sila contact Iz di >>facebook<<! :D

Tiada ulasan:

Catat Ulasan