Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

Kesedihan melanda

Assalamualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :)

Haihh.. actually, bila tiap kali Iz buka blog Iz ni, yang serba biru ni, rasa sayu sangat. Pasay pa? Mana tak nya!! Header blog ketepi sangat! Editlah! Memey ar, nak sangat. tapi tiap kali Iz klik Edit Html mesti keluar gini ha..


Tick box yang kecil-sekecil-kecilnya pun dah tak ada. Benda ni dah lama. Lama sangat. Pendam je dalam hati. Rasa nak teriak noh.. Hahaha. Hurm, kebanyakan blog yang Iz terjah semua lawa-lawa. Kemas. Simple. Iz? old version. Hek..

Kalau blogskin, mesti biru! tapi sikit-sikit pink. Argh! Nampak na anti-pink tu. Hahaha. Hurm. Kan best Iz tutup mata je, bila buka mata blog Iz jadi serba baru yang gebabom gitu. Hahaha. Berangan je lebih. Kalau minta tolong kena bayar. See? Ceh.. hahaha.. Upah. Siapa yang sudi serba-barukan blog Iz? Mampu? kekekek..

Yang teramat keciwak, *ceh..
#holiday mood : on

Tiada ulasan:

Catat Ulasan