Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

Pertandingan Forum Remaja SMK peringkat daerah Hulu Selangor 2014

Assalamualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :)

Well, ekceli *ni penagruh novel "akhirnya aku kahwin" * Iz cadang nak sambung post kem part 2 tapi macam malas pula rasanya. So, Iz updatelah dengan ceritera forum Iz ni. Yang join forum ni Iz, Luqman, Ash, Azmiera, dengan Niesa. Asalnya ajak Syakira tapi dia jujur dia gugup so Iz anggap dia dah disqualified. Sehari sebelum pertandingan..

Kami yang gah berlima ni berlatih dekat pusat sumber sekolah. Sampai rehat je. Pastu makang. Masuk kelas. Berlatih. Tak lama, sekejap je, memey ar. baca.. bukan hafal 100% xD Sampaikan..
masa latihan forum..Ash : ahli panel pertama kita, Muhd Luqman Hakim bin Ismail .. ahli panel kedua kita, Nur Izatul Husna binti Ismail .. ahli panel ketiga kita Nur Azmiera Shamimie binti Ismail.. eh silap.. Azmi..Iz : Ismail? xD bhahahahhahahahah
lawak kot.. Esoknya..
depan surau sekolah 

selfie in da car. cikgu pun pelik je tengok Iz xD

jejaka-jejaka 'idaman'

Iz yang biru tu. Niesa yang putih tu. 

ekecli, I don't like this picture because.. -_-

ekceli, ahli panel 2 tu, rupa dia seiras er.. hurm.. :'(
Masa giliran sekolah Iz, M.C = Ash | Panel 1 = Luqman | Panel 2 = Iz | Panel 3 = Azmiera
Serius, Ash cakap macam depan perhimpunan sekolah Iz je. Hehehe. Luqman pula cakap macam baca karangan dalam kelas. Hek.. Iz tak tahulah kenapa part Iz ramai yang senyum-senyum. Senyum tak apa, ni part Azmiera, semua gelak. Gagap. gugup. tersasul. Semua dia. Punca kalah? Maybe..

Luqman | Ash | Iz | Azmiera
Time jawab soalan spontan. Sumpah! Iz merapu! Semua gelak. Cikgu dah pesan, jawab je, salah betul belakang cerita. Ramai juri gelak. >,< Malu wowh..

Ash dan Luqman. gila camera xD

Iz yang tangkap ni, sebab tu cantik. xD *poyo na..

happy je Ash dapat sijil penyertaan. xD

crazy na yang 2 dari kanan & 2 dari kiri xD

Niesa suka gambo ini pasay Iz nampak tembab. Apakah?

2 manusia yang bikin hura-hara except Iz. *kononnya xD

Niesa tergoda tengok gambo ini xD

Luqman, Niesa, Iz, Ash ( LNIA) xD classmate since standard 6, form 1, form 2 :) lebiu :* xD

pasangan yang kuat gaduh macam kucing dengan anjing. Alhamdulillah.. xD

Muhd Luqman Hakim Bin Ismail | Nur Izatul Husna Binti Ismail

jangan abaikan cikgu. possing! ;D

Miss Niesa Gojes xD
See? Even kalah. Kami tetap ceria. xD 
Oh, sekolah tepi bukit? Ni dekat SMK Kalumpang. Ha! Masa waktu zohor, Iz nak pi surau. In the same time, ada 3 mamat ni selisih dengan Iz. Dia kata Iz cantik~ xD keterPERASANan kan? Hahaha. Tapi ok pe, puji ciptaan Allah. Tetapi, yang tak bestnya, mamat yang tengah tu pi tolak mamat kat tepi sampai nak terlanggar Iz. Nasib baik tak jatuh. Pergh.. Nyaris! Iz dah siap dah pasang siku-siku. Ha.. Hahaha..

Sekian sahaja daripada saya, kembali kepada saudara pengerusi. ecececeh.. xP
Assalamualaikum, :)
-Izhs Diaryz-

Tiada ulasan:

Catat Ulasan