Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

Insaf seketika.

Assalamualaikum. kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :)


Result PPT Iz ya Allah, hancus! Hahaha. Iz tahu, exam kali ni Iz cuma fu-kus dekat subjek Ekonomi jer~ hahaha.. Macam tahun lepas, result ekonomi Iz mesti 45 ke bawah. Lai lai lai. Tapi kalau tempuh PPT mesti naik ke 60 ke atas. Ha.. Pelik bin ajaib. Hehehe. Serius ko.. menangis tak berlagu bila result monthly test Iz teruk ko.. Masa tu Iz study ala bin kadar. Kali ni Iz cuma fu-kus kertas 1 je. Tapi apakan daya, lai lai. Tapi naik tau! Ha..

Yang tak boleh blah sangat-sangat subjek AKAUN!!! Mengapa? Iz buat lawak. Betul! Percayalah! Hilang 15 markah.. terbang meninggalkan daku huhuhu.. Akaun Realisasi. Tang ni Iz tak letak tarikh. Dah yakin dapat markah 15 gitu-gitu tetapi, cikgu bagi KOSONG!! huaahhh!!!! TTT^TTT Insaf ko! Yelah, selama ni Iz buat tak letak tarikh. Markah penuh 25. Tapi dapat 0! Hahahahha! TTT O TTT Insaf. tak buat lagi dah! Insaf!!

Exam kali ni Iz tak ada A mahupun Gagal. Jyeah! Tapi Tak dapat top-10! dapat top-15! Pelik je.. Banyak-banyak perkara, Iz paling tak tahan dengan BI Iz. Markah sama je dari tahun lepas! Hahaha. Tak naik tak turun, maintain je.. Pelik? Bagi Iz yup! Hehehe.

Iz tabik spring dekat Soon! Pasay pa? Dia dapat nombor 1 dalam kelas dan dalam tingkatan! Fuyoo.. Kawan cek tu! Hahahaha.. Bila Iz nak jadi macam dia? Dalam mimpi! Hahaha. #pemalas

Jumaat ni kena hantar folio akaun, jumaat ni kena jawab kuiz akaun, doakan kejayaan Iz dapat kuiz akaun nanti ya? :)

Assalamualaikum :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan