Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

Insaf seketika.

Assalamualaikum. kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :)


Result PPT Iz ya Allah, hancus! Hahaha. Iz tahu, exam kali ni Iz cuma fu-kus dekat subjek Ekonomi jer~ hahaha.. Macam tahun lepas, result ekonomi Iz mesti 45 ke bawah. Lai lai lai. Tapi kalau tempuh PPT mesti naik ke 60 ke atas. Ha.. Pelik bin ajaib. Hehehe. Serius ko.. menangis tak berlagu bila result monthly test Iz teruk ko.. Masa tu Iz study ala bin kadar. Kali ni Iz cuma fu-kus kertas 1 je. Tapi apakan daya, lai lai. Tapi naik tau! Ha..

Yang tak boleh blah sangat-sangat subjek AKAUN!!! Mengapa? Iz buat lawak. Betul! Percayalah! Hilang 15 markah.. terbang meninggalkan daku huhuhu.. Akaun Realisasi. Tang ni Iz tak letak tarikh. Dah yakin dapat markah 15 gitu-gitu tetapi, cikgu bagi KOSONG!! huaahhh!!!! TTT^TTT Insaf ko! Yelah, selama ni Iz buat tak letak tarikh. Markah penuh 25. Tapi dapat 0! Hahahahha! TTT O TTT Insaf. tak buat lagi dah! Insaf!!

Exam kali ni Iz tak ada A mahupun Gagal. Jyeah! Tapi Tak dapat top-10! dapat top-15! Pelik je.. Banyak-banyak perkara, Iz paling tak tahan dengan BI Iz. Markah sama je dari tahun lepas! Hahaha. Tak naik tak turun, maintain je.. Pelik? Bagi Iz yup! Hehehe.

Iz tabik spring dekat Soon! Pasay pa? Dia dapat nombor 1 dalam kelas dan dalam tingkatan! Fuyoo.. Kawan cek tu! Hahahaha.. Bila Iz nak jadi macam dia? Dalam mimpi! Hahaha. #pemalas

Jumaat ni kena hantar folio akaun, jumaat ni kena jawab kuiz akaun, doakan kejayaan Iz dapat kuiz akaun nanti ya? :)

Assalamualaikum :)

RIANG RIA HARI RAYA GIVEAWAY by cik Abbit


# 2010 punye cerite kekeke ^^V #

Cerita? Hehehe. Iz kalau suruh taip cerita sekurang-sekurangnya 3 post! Hahaha. k poyo k. Ehem2. Iz cerita mana yang best-best jelah. "best" kot.. hahaha. Masa Iz form 1, raya pertama Iz raya dekat Kampung Talang, Negeri 9. Kampung nenek punya adik. Apa nama.. macam tu lah. Dalam pukul 3 lebih tu dua pupu Iz, Mila, ajak Iz teman dia raya rumah kawan-kawan dia naik motor. Ok, merempitlah sat. Rumah ketiga tak silap Iz rumah orang kaya, rumah bungalow. Ceh. hahhaa. Masa Iz dengan Mila keluar dari pagar, adalah kawan-kawan Mila yang dua laki ni duk usha Iz. Tau lah Iz ni cantik xD #sila muntah pelangi xD# Iz tunduklah pandang sana, pandang sini. Sekali dah habis borak dalam 5 minit Mila dah naik motor, start enjin. Iz nak naik jadi pembonceng setia entah macam mana si Mila ni pi duduk atas kain Iz! Maka, terselaklah kain Iz! Ya Allah!! Malunya, yang dua laki tu nampaklah peha Iz. Yelah, mana tau raya ni naik motor, ni mengejut sangat-sangat. Muka dua budak laki tu apa lagi pergh. Iz? Ya Rabbi.. Malunya!!! Huahh!!! 

Mana nak sorok muka Iz ni? Huhuhu.. Bila dah puas duk teman si Mila ni, pukul 5 lebih balik rumah. Rumah nenek punya adik. Iz duk lepak makan kerepek bawang dengan Mila. Sekali ada orang datang, yang mamat 2 tu datang sini. Iz terus masuk bilik Mila, sorok muka beb! Malunya. Mila pelik ar Iz tak join layan tetamu, selalu layan. Ada sekali Mila panggil suruh Iz tayang muka tapi Iz sumpah!! malu!!! arghh!!!! Dalam 15 minit dia orang duk berborak. Iz terketar-ketar tangan. Hahaha. Bila dia orang dah balik Mila bagitahu Iz yang sorang mamat tu suka Iz. Masak! Hahahhaa. Tapi percayalah, sampai sekarang Iz tak kenal itu mamat. Hehehe. Sekian, terima kasih :) >////< 

# Fakta : Setiap tahun Iz mesti dapat duit raya lebih RM100. Pasay pa? Saiz Iz ni still macam budak-budak walaupun sudah form 5. Sila jealous xP Hehehehe


Tarikh tutup penyertaan : 1 Julai 2014

Giveaway Jun by Syira Lokman

http://syiralokman.blogspot.com/2014/06/giveaway-jun-by-syira-lokman.html
*klik banner kasi join*
Apa yang best? Baca ni..

Lavanessa Swiss Professional Skin Care Treatment 10 pcs Rm125 x1- Akif Imtiyaz
Halfmoon Glitter Shawl x1 - Efa
Custom Made Lace Shawl x1- Efa
Novel karya Hilal Asyraf x1- Edo Hayra
Diy brooch x5- Eymasu craft
Mini Notebook x1 - Umira
Kad Blogger x5- Ana Ahmad

Topup RM5 x2 -Hani
Topup RM5 x2 - Siti Hajar
Topup RM5 x2 - Diba
Topup RM1O x1-Iskandar Daughter
Topup RM10 x2 -Fatihah

Edit Full Template x2 - Myra Azmee
Review blog x 2 -Syira
Bloglist 2014 x3 - Syira

Tarikh tutup penyertaan : 17 Jun 2014 | 11.59 PM

TAMAT

Smile Giveaway by Shad


Greetings and Assalamualaikum to all
Jemput Join


Klik Banner untuk Join

Giveaway ini dianjurkan oleh Shad dan disponsor oleh
Ekin SchmidtAna Solehah | Aimi Syafiqah | Izzat Syahir | Akma Khaieri |
  Nur AmeliaHajarNizam | Nur Intan | Hakimi | Rexylla | Tasha Aqisha
Syamimi dan Shad

Due Date : 7 Jun 2014

TAMAT

SEGMEN: Saya nak watermark by kapas-putih.blogspot.com



url blog : http://izpunyeciter.blogspot.com
watermark :  Izhs Diaryz
tambahan : warna semestinya biru! campur putih. campur hitam. biru tu macam blog Iz. kekeke *banyak songeh betul da.. xD*
tambahan 2 : nak letak gambar macam ni


tambahan 3 : nak menang! boleh? hahahha. acah-acah je. peace ^__^V


Tarikh tutup penyertaan : 11.59 PM | 8 JUN 2014

TAMAT