Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

Dashboard Churp-churp versi baru!




Dashboard churp-churp versi baru:
Macam ni ▼


Dashboard churp-churp versi lama:

Kalau versi baru, nak share iklan segala bagai tu klik Earn, nanti keluarlah iklan bagai-bagai tu, dah tu apa lagi? klik ar iklan yang anda suka, nak share? macam ni :


Dah tu apa lagi macam biasa? Tak faham boleh rujuk di sini
Senang je kan? 
Eh, jap-jap.. kalau nak tengok jumlah duit yang kita dapat dekat bahagian atas 
habis...
Assalamualaikum

Tiada ulasan:

Catat Ulasan