Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

Outing!

Sempena cuti yang agak singkat ini, apa kata isi waktu yang membosankan dengan outing~! siapa suka sila tayang gigi ngee.. :D 
Semalam (Isnin) Iz pi K to L #Kuala Lumpur with family orang :)
First naik bas ke Rawang ada cerita, jeng. jeng. jeng..
Iz dengan kawan Iz terpaksa duduk di tempat belakang. Yang paling Iz geram, adalah dua orang mamat ni, pasang lagu kuat ya amat, sepatah haram Iz tak faham, 
Nasib baik Nad ada dekat sebelah kalau tak dah lama mamat2 tu kena belasah oleh Iz. #wah, gengstar!

Cerita pasal bas masa nak peri cukup sampai di sini #cewah.. 
Ni ada beberapa gambar yang .. yang.. er.. tengok je lah.. hehehe









Nampak macam best ke? XD
cerita di dalam bas 2#
Nad duduk dekat depan, Iz duduk belakang, tepi tingkap, tiba-tiba ada sebuah family ni masuk bas yang kita orang naik juga, adalah seorang mak orang ni duduk sebelah Iz, bising, membebel je.. dalam hati Iz, makcik ni ingat ni bas dia punya ke? bising! 
selang beberapa minit,..
Eh, dah senyap dah makcik sebelah aku ni? tidur rupanya, 
aman sedikit tetapi,..
aduh, siapa ni beratnya, tidak! makcik tu sadar Iz! berat >< terpaksalah Iz mengecilkan diri , huhuhu
sampai di selekoh, makcik yang tidur dengan cincin permata dijari itu tersedar tiba2
Iz gelak dalam hati.. 
Huish jahatnya aku! XD
Assalamualaikum :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan