Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

Exam?! Bisnes?!






Exam? er.. esok! (Selasa) tapi apa pasal kau hadap komputer? "lepas" stress.. stress sangat ke? entah.. :P
bisnes pe cer? macam tulah.. untung banyak XD *tak bagi dekat customer lagi buat harta sendiri jap hehehe
Oklah straight to the point,

Exam:
untuk kelas KRK siapa tak dapat 6A kena kick! Huish! Siapa takut sila tayang gigi #merapu jap hehehe...
macam mana ni weyh?!! paling banyak dapat A cuma 3 je.. huhuhu.. kena push ni.. #pushlah sangat...
tak pelah, hantam sajalah! apa nak jadi.. jadilah! ngeee..

Bisnes:
macam tulah.. hehehe

oklah, tak ada nak post ni.. den *bernegeri sembilan jap ek* nak berayat jap.. # i'm not jiwang human XD

Biarpun tak ada B,
Asalkan dapat A!
chaiyok!!!

Assalamualaikum, 
p/s : gambar tu tak ada kaitan pun.. saja nak memenuhkan post ni XD

1 ulasan: