Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

Boling 4 pengawas

Assalamualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :)
#sepatutnya nak post semalam tapi home page blog kena hack, kena baiki itu ini. nasib baik dapat balik blog ni. Alhamdulillah ^^



Siapa yang add dekat facebook? Mesti status pasal boling asyik tak jadi je. Pastu tak jadi. Ok. Tapi semalam tak. Jadi. Serius! xD Siapa yang anjurkan? Ash = Abu. Nama terbaru dia. xD . Ini semua idea Aizy. yosh!

Semalam masa pukul 2 petang lebih, Iz call Anak Si Hasan tu, tanya pasal boling. Tak ada salam. Terus direct bagi maklumat. Harhar :3 Kawan siapalah tu. Tunggu dekat depan koperasi sekolah. Call dia. Malas nak masuk sebab nanti semua tengok. Masa Iz usha-usha tengok dalam, adalah seorang minah ni pandang Iz. # Minah = lelaki, mamat = perempuan, ada faham? xD #. Warning, i'm human not an alien! :P

Dah malas tunggu Iz check nama adik Iz dia kelas apa masa tingkatan 1 tahun depan. Tak sampai 2 minit lepas tu datanglah Anak Si Hasan tu. Rambut dia macam pisang. xD Dia suruh pergi rumah Zack sekejap, ambil barang katanya. Masa on the way nak pergi Dahlia, yang minah TERpandang Iz and the geng slowkan motor dia orang kat sebelah Anak Si Hasan. Apa motif dia orang slowkan motor dia orang Iz tak tahu.

Masa dekat rumah Zack tak banyak cerita. Skip. Skip Skip. On the way nak ke bustop, ada bas! Yeah! Tapi malangnya Anak Si Hasan ni jalan saja je lembab mengalahkan perempuan! Dah hasilnya bas dah pergi. >,< Dia ajak berjalan. Pakai selipar osaka. Jalan jauh-jauh. Kalau kasut tak apa ar ni tak, selipar osaka! Macam bawa emas, semua yang pandu/tunggang kenderaan pandang kami. Ggrr.. Anak Si Hasan kata jimat 50 sen!

Jalan punya jalan sampai kami dekat bustop depan rumah besar milik orang cina. Alhadulillah, pagar tak buka. kalau tak.. kena kejar dengan anjing! huish! Ash asyik cakap pasal kereta kancil. Apa kejedah budak ni. Tiba-tiba ada sebuah kereta kancil berhenti. Wow. Turun dari langit ke? Lorh, kawan mak adik dia. Haih. Nasib baik. Rezeki! Kalau tak memang penatlah daki bukit yang beruntung tu. Makcik tu gelak je dengar keluhan aku. Membebel pasal Anak Si Hasan. >,<

Dah sampai simpang nak masuk golf club dia mulalah bangga diri. " Kan aku dah kata, mesti ada kereta kancil datang, kata-kata yang banyak kali diucapkan doa. " :'3 Dah masuk dah golf club tempat boling tu nampak Kak Era and the geng. Joinlah diorang semua. Ash pergi tandas nak MAKE-UP?! Iz sendiri make-up mengalakan hantu duduk diam jelah. 

Skip. Skip. Skip. 


# Izhs | Ash | Soon #

Bowling time! vs vs vs. Jumpa bekas jiran lama Iz. Firas! Main snooker! wow. harhar. Semalam Iz main 3 game. 2 game duit sendiri dan 1 game Aizy belanja. yeah! 2 game tu Iz rasa Iz kalah sekalah-kalahnya. Tapi bila A.S.I.A berlawan Iz yang menang! woho! ;D

Jap! A.S.I.A? Apa tu? asia? rasia? hehehe tak ar..
A - Aizy
S - Soon
I - Izhs
A - Abu.

Abu? xD bhahahhahha xD kesian. padan muka. nak Ash sangat last-last Abu! Masa nak balik tu hujanlah pula. Apa lagi pakat ronda-ronda ar. Ni gambar Aizy jadi apa entah aku ta tahu xD



Tu jelah kot untuk hari ini. hehehe. Assalamualaikum ;D

Tiada ulasan:

Catat Ulasan