Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

Doodle?

Assalamualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :)

Doodle? Makanan ke apa? *perasan tak, setiap kali post mesti nak kaitkan makanan. an? xD* hehehe. Semalamkan.. nak tahu tak apa yang terjadi semalam? Nak tahu? Nak tahu tak? *bajet an?* Iz buat doodle guna satu benda alahan ni. Benda alahan tu namanya ialah Paint Tool Sai ! Wah.. apa benda tu? Kalau nak tahu lebih lanjut, silalah merajinkan diri menziarahi blog-blog amatur macam wan hazel. wahs! xD

Post kali ni pendek je. Nak menayang je lebih xD. Kat bawah ni ada beberapa doodle yang Iz buat guna benda alahan tu. Best? Best gila! ;D

doodle pertama!

doodle kedua!

doodle ketiga.

doodle keempat. *paling banyak dapat like

doodle kelima

doodle keenam.

doodle permintaan.
Eh, apasal doodle ketiga sampai doodle kelima deret sebijik? Pasay pa? Ha.. Iz cuma tukar warna je. Doodle budak sekolah, doodle budak sekolah menengah, & doodle pengawas. Chaiyok! Wait da minute! Doodle permintaan? Oh, itu junior Iz yang minta. So, Iz bagilah ^^ 

Insya-Allah, coming soon, Iz buat satu page dalam blog jelah yang bertitle " FREEBIES! " Wah.. angan-anganku.. nasib baik angan, kalau angau macam mana nak handle? xD 

#Terima kasih kepada classmate Iz iaitu Farahani sebab rekomen Paint Tool Sai dekat Iz yang suka buat doodle ni xD.
Eh3! Dia ada blog tau! cun! nak tengok? >> KLIK SINI!! <<

Itu sahaja nak 'show-off' xD 
Assalamualaikum :)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan