Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

Sketsa?

Assalamualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :)

Ok, kali ni Iz nak post pasal latihan sketsa. Eh, caya tak Iz jadi 'pengarah', 'penerbit' dan 'pelakon' dalam sketsa ni? Percaya? xD. Sepatutnya pertandingan sketsa sempena minggu bahasa ni buat minggu lepas, tapi ketiga-tiga cikgu tak ada dekat sekolah. Terpaksa tunda hari Isnin tapi cikgu baik kasi kami berlatih dah berlawan pada hari Khamis ini. >,<

Semalam ada spot check, Iz bawa barang terlarang, even Iz ni pengawas, tak kena rampas pun. xD Hebat tak? hebat tak? *bajet-bajet. Iz just bawa kamera makan bateri je pun >,< dengan 2 memory card xD. Latihan bermula pada 3.00 PM bertempat di kelas 3 sina. Itu pun lepas bergaduh dengan ZAS. *sungguh gedik mereka itu >,<

Masa latihan tu tok sah ceritalah. Kelam-kabut-ribut! Ash bawa apa benda binatang tu? Ala.. yang video cam.. pe entah ar. tapi bukan makanan. Dia pasang, masa latihan rakam. Banyak main-main. Lemang nak? Eh, salah. Lempang nak? >,< xD

Iz guna kamera makan bateri Iz tu tuk tangkap gambar & buat quick video. Kualitinya amatlah 'best'! Ni Iz nak share beberapa gambar yang agak best dan agak pelik. xD *poyo je lebih >,<

benda yang Ash pegang tu ar kami guna tuk rakam :)

budak-budak form 3

siapa lawan cakap director kena baring! xD

telinga dia ni tak leh dengar suara Iz. terpaksa jerit! xD

Soon dah penat ~

wow xD

Eh.. eh.. kenapa ni?

Senyum itu sedekah :)

Peng'pengajaran' xD

er..

Iz yang tudung biru baju hijau. gilo k xD

elelelele.. geli tengok xD

siapa yang tangkap ek? lupa ar..

awat?

last picture.
Iz pegang 2 watak. Cikgu & Mak. konfem pelik. xD Kalau nak tahu apa cerita yang kami sampai tunggu Khamis ni. tu pun kalau dapat upload video malam tu. Eh, tajuk tak tahu lagi. Macam mana ni? Hadoyai xD

Wish me luck! xD
Assalamualaikum :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan