Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

Bisnes?

   Assalamualaikum, wah tajuk macm best tak semestinya isinya best. ya ke? Kalau tak percaya cuba baca. Kau orang pernah dengar kain eva foam tak? Tak pernah?

Macam nilah rupa dia.
   Iz buat pin daripada kain tu. Rupa dia macam ni


bukan aku ada post ke? tapi post pasal apa ek? lupa ar ^^
   Idea ni sebelum PMR dah tersembul keluar sejak terlihat satu video di Youtube cara-cara buat apa entah nama tu alih-alih terpadang ni. Wah smart! Tapi "bertuah"nya idea Iz dicuri oleh cikgu Iz sendiri. TT^TT . Tapi tak apa! Iz anggap ini satu cabaran buat Iz! Nak jadi usahawan kena .. #rujuk buku rujukan jap#

<<<:::Selepas 5 minit berlalu:::>>>

   Ha! kenalah Bijak mengambil peluang! yeah! kena cari pelanggang secepat mungkin! yosh! Sanggup menghadapi risiko! Iz kena tanggung rugi kalau jualan tak laku tapi setakat ni semua ok! Daya usaha berterusan! yeah! Non-stop! kecuali di rumah. yeah! xD

   Dan hasilnya, jeng.. jeng.. jeng..
Wala..
New version xD

   Amacam? Smart tak? Tak?! Meh sini Iz sekeh-sekeh! xD
Harganya RM2.00 sahaja. Tak mahal tapi murah. Dulu jual RM*terpaksa dirahsiakan sebab mahal sangat*

   Iz nak berterima kasih dengan Zakrul Azuan! Yeah! My Bestie! Sebab ajar Iz cara jahit cara dia. simple! Tak sangka lelaki pandai menjahit. Mak dia ajar. Mak Iz? Ajar anak orang. Kepada warga SMKTBR kalau nak tempah pergilah ke facebook Iz iaitu Little Junior Ipin

p/s: stok warna yang ada setakat ni ada warna kuning, putih dan turqoise. 

2 ulasan:

  1. eva foam tu sama eh dengan kain felt?
    hmm kreatif laa. good luck tau! hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. kawan habak tu kain eva foam. rupanya salah ^^ trimaz bagi tau :)

      Padam