Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

PMR?

Assalamualaikum! yosh!
tak ada kaitan pun.
   PMR dah habis. #15.10.2012# Iz sengaja tak update blog sebab bukannya ramai yang melawat blog Iz ni. #Tahulah buruk TT^TT# ok..ok Iz cerita dari mula sampai habis jika ingat ^^

1) Sebelum nak masuk dewan
   Pagi tu Iz pergi ke sekolah dengan tenang. Rasa macam hari biasa pula xD. Tengok semua baca buku rasa janggal pula. Eh, PMR?! xD Hahahaha rasa macam tak percaya PMR datang ke Malaysia. hehehe. Tapi yang tak best masa dalam dewan. Sejuk? Eh rasa sejuk bukan best ke? Bukan yang itu.. yang ini. Pasal Alien. Tak sangka dalam translasi ( 3, 5 ). nak dekat tu. huish.. >,< Baru je duduk pergh dia dah toleh. Nak je baling kerusi dekat dia.

2) Semasa di dalam dewan
   Perlu cerita ke?Tak payahlah malu je xD

3) Selepas keluar dewan
   Macam biasalah riuh macam artis luar negara datang ke Malaysia. Kanak-kanak Ribena macam itulah xD

   Masa gap untuk subjek seterusnya yang mula lepas Zohor, Iz and the geng #cewah# buat study sendirian. Buat macam grup. Masa study gruan #grup + sendirian# , Iz .. er.. ha! Iz terstudy sama dengan si Saiful dan si Amar. Saiful ni harap je badan kecil tapi lagi besar dari Iz , suara pergh! macam .. gonzilla? eh tak tak.. macam dah matang xD

   Si Amar tu pula. Malas nak cakap. Dulu malu macam bapa kucing sekarang nombor satu. Apa pun tak boleh jadi. Tapi part ni cerita tak best. Part mana best? Sila bawah di bawah..

   Masa last day PMR, sebelum nak ambil last payper.. last pay...per #macam Jozan Lawak Ke der# Iz, Yugi, Ash, Soon, Zack, Saiful, Amar dan pendatang tanpa jemputan Faris, duduk lepak dekat bilik BOSS. #dekat luar je# Study sambil sakat menyakat itulah mereka. Tiba-tiba je si Amar mula tunjuk perangai.

   Masa tu Iz nak dan tengah minum air. Dia kata " Budak kecil minum susu" Pergh... nasib baik tak tersembur! Ambil botol acah nak pukul dia. Eh, elak! ceh! Ash dengan Soon jangan cakaplah. Ketawa tanda sokong. Malas layan manusia pemusnah harapan negara ni. #ayat kejam! xD#

   Iz teringat nak kasi itu surat amaran dekat Alien. Iz suruh Yugi tulis. Masa tu budak penyakat tengah khusyuk buat something. Dah habis tulis surat Iz minta Ash jadi posman. Si Amar sibuk je nak tengok. Nak baca "Surat cinta!" kepala otak kau! Ini watikah perlantikan ... tak ini surat amaran! ya.. amaran! Soon pun mula tanya pasal pa Iz nak main surat-surat ni

   Iz bagilah tahu yang si alien ni dari tingkatan 1 asyik pandang Iz. Soon pun pandang Iz. Iz ambil botol campak dekat kaki dia. Menjerit dia! Padan muka kau! Tak dapat sepak , campak! habis cerita! senyap! xD


Harap kita kawan sampai bila-bila. :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan