Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

Form 4!

Assalamualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :)


Form 4 dah Iz ni? Tapi saiz macam budak darjah 6 >,< Harhar ;D
Form 4? Kelas apa? Kelas akaun, alah kelas yang kira-kira tu ;D
Seriously, Iz agak berbeza dengan suasana baru dalam kelas baru Iz. serba barulah katakan. Maknanya Iz pun kena 'baru'lah? Macam tu ke? Harhar ;D

Iz stay at SMKTABURA (1)!! Why? Saja, buang tebiat. Hehhe. Tak adalah, Iz takut kalau masuk KOLEJ VOKA SG. BULOH tu tak boleh pick-up apa yang cikgu ajar. Lagi-lagi sebelah asrama perempuan ada suprise! serius! best! rugi tak masuk woo.. xD

Ok, berpatah balik dengan cerita Iz. Sat.. Iz dah start bercerita ke belum? Belum an? Ok, Iz cerita kisah hari ini yang amat... er... bacalah kau orang. kalau menyampah ke bosan ke apa-apa ke close tab je. Habis cerita ;D

Pagi tadi Iz nak beli fail. bukan gagal. fail peka sains. dalam bahasa melayu ya ;D. Dah beli, naik kelas. Masa naik kelas, pergh. sakit hati. Anak Si Hasan sanggup jalan jauh sebab nak cakap dengan Iz. Tanya dah beli fail ke belum. Serius rimas. apalah motif budak ni. Menyusahkan hidup orang je. >,<

Hari ni, kelas Iz best. Cikgu English ajar pasal Diari. Cikgu habak siapa ada diari? Iz seorang je angkat. Sat... Diari? Online diary ;D Pastu cikgu bagi teka-teki, selain diari ada perkataan yang sama maksud. Satu kelas diam. Fikir punya fikir cikgu kesian sangat bagi clue. J. Journal? Yeah, Afiq betul! xD Ok tak best. ;3

Waktu pendidikan kesihatan syok! Tak belajar! harhar ;D Tapi yang Iz sakit hati tu tang Anak Si Hasan. Iz tahulah Iz ni menumpang kelas dia. Tapi dia tu ergh! gedik betullah! Duduk sebelah Iz. Budak perempuan lain yang belakang tengok je. Malu ar. Iz habak kat dia orang yang si Anak Si Hasan ni 'pondan' xD. Yelah, dah kelas tu semua perempuan dia seorang je sesat. Tak malu sungguh! >,<

Matematik tambahan. Serius best! Why? 3 minit je! Pengetua yang mengajar. Wow. Tapi pukul 12.00 pm ada mesyuarat agung rumah sukan. Selamat! Serius selamat! xD. Tunggu dekat luar kelas cari mangsa keadaan. Ok dapat. Pergi tempat yang di suruh. Semua duduk.

Masa tunggu cikgu bagi arahan. Iz dengan Harijah berboraklah. Tiba-tiba Harijah pop up pasal Anak Si Hasan. Ni apahal pula ni. Dia syak Iz dengan Anak Si Hasan tu ada apa-apa hubungan. Dia? Oh no no no. Not my taste! Yelah walaupun ramai budak perempuan kata yang dia ni handsome, pandai, baik, anak orang  kaya and bla bla bla.. Tapi not my taste! #bapak gedik siot! xD

Iz dah kelaskan dia sebagai kawan sahaja. Zack dengan Soon bestfriend. ;D Hati Iz keras nak terima Anak Si Hasan? harhar. sorry sikit. correction. I'm already taken by someone #blushing. Terus teranglah Iz habak kat hang pa semua. Iz dah ada someone. Special. hehehe. Dah shh.. senyap-senyap. Tok sah bising-bising. :P. Dan mesyuarat pun bermula.

cikgu: siapa form 4, angkat tangan!
Iz: #angkat tangan, tapi member sebelah tak angkat.
cikgu: ha, kamu jadi naib bendahari!
Iz: yeah-yeah, ada 'jawatan' yeah-yeah. 


Yeah. Ada jawatan secara tiba-tiba. Tapi tak apa. Penolong bendahari. bukan bedaharam na.. bendahari. kutip duit. Iz suka duit. kira perefectlah tu na? xD #sat. apalah terloghat ni? ;D

Jadi begitulah kisahnya, serius post kali ni teramat gedik! Geli aku baca! ;D Oh ya, banyak sangat ayat SERIUS. seriuslah sangat! xD
Assalamualaikum :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan