Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

Director lagi?

Assalamualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :)


Director? apakah? Ha.. mesti hang pa semua tak tahu kan. Siapa ingat lagi post Iz pasal sketsa? What? Tak ingat? sila rujuk sini >> Klik sini <<
Eh, keputusan  dah keluarkan? Nak tahu siapa johan? Well, grup Seniman Bujang Lapok. Ingat dia orang memang rupa-rupanya grup Iz yang menang! Hooray! xD Masa cikgu nak wakil grup ambil hadiah, cikgu boleh tak perasan Iz ada depan mata dia. Sanggup panggil Soon dari jauh wowh! Kecik hati beta xD

Masa ambil hadiah, kawan Iz habak Iz jalan macam apa entah tak dapat dikenal pasti tapi kelakar! xD Dah dapat tu tayang sikit dekat si Pali tu, bukti yang Iz menang *show-off* . xD Tapi minggu lepas Cikgu Ismahani ada cakap dengan Iz grup Iz kena buat persembahan masa hari guru. Oh makcik kau!

Masa hari guru bhai! Cikgu habak lagi, kena lama sikit dalam 15 - 20 minit. Glurp! Kena panjangkan sketsa ni. Idea.. idea. a. ha! Dapat idea. tapi agak mengarut! xD Biarlah asalkan sketsa lama tu tetap ada. ;D Pelakonnya ada dekat 20 orang termasuklah Iz. Director + pelakon = ? hahaha.

Entah macam mana boleh plak alien nak join. Tapi tak surelah. Tak sangka kan? kan? Dia just jadi polis je. Nasib baik. Huh. Tapi yang kesiannya Ash. watak utama non-stop. Hahaha. kejam an? Isk3. Tapi tak pe. dah dia je 'boleh diharap' jadi pelakon utama, nak buat macam mana.

Sedang Iz susun babak, ada beberapa orang tarik diri. dalam 5 - 6 orang. wow. Nasib baik Zul sudi tolong Iz cari pengganti. :') Zul prs. a.k.a Cikgu 'Jasni' xD apa pun tak boleh. Macam manalah nanti.

Wahai guru maafkanlah diriku~ #eh apa ni? Coming Soon~ xD

Harap-harap apa yang Iz buat ni tak menyusahkan orang lain :)
Doakan persembahan kami nanti berjalan lancar >,<

Oh ya, minggu depan exam! Ganbatte! yosh!



Assalamualaikum :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan