Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

Kenapa?


Berikan 10 ALASAN kenapa Iz ni suka disakat oleh orang yang bergelar lelaki?
Kenapa Iz jadi mangsa sakat? Apa salah Iz? TT^TT

Semalam Soon cari pasal dengan Iz. Apa puncanya Iz lupa tapi yang best Iz baling kertas pe entah dekat muka Soon. Masa tu semua budak laki lepak dekat belakang ada yang ternampak. Iz hampir terbaling bekas pensel/pen/pembaris/ #ngarut plak# dekat Soon. Nasib baik tak jadi. Fiuh....

Masa balik Iz tunggu dua mamat ni suruh bagi balik beg merah kebabom mak Iz. Takut nanti bising mak Iz tu. Kawan Iz macam saja je halang Iz jalan. Buat road block plak. Iz rempuhlah alih-alih Zul Amri tengah terpacak macam tiang bendera negeri mana entah sambil menghulurkan beg kertas Iz. Iz ambil jelah tiba-tiba.

Ya, dan tiba-tiba Zul Fiqar yang Iz tak perasan akan kewujudannya bersuara. 
"Kan sweet" kata manusia yang baik lagi berhati mulia itu.
Pergh!!! Panas hati Iz, rasa nak je sepak-sepak dia tu. Iz sipi je lagi nak sepak dia time dia toleh belakang tapi tak tahu kenapa berhenti. Kenapa?

Esoknya Iz dapat mesej daripada Zul Amri. bla bla bla tiba-tiba dia ungkit pasal semalam. Dia suruh Iz jadi perempuan. Apa dia ingat Iz ni lelaki ke? Huish. Panas beb! Iz siap susun ayat kasi cantik balas dekat dia.

Indah sungguh kata-kata tuan hamba. Tuan hamba nak pelempang tak? Free je tak perlu bayar. Ikhlas ni.
Ambik kau ayat aku! ><

Bagi kau oranglah Iz ni garang sangat atau kecik sangat sebab senang jadi mangsa. Oh dunia.

1 ulasan:

  1. Nice blog :)
    salam kenal sobat :)
    di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

    BalasPadam