Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

Makin lama makin menggila!


Huahhh!!!! kenapa? kenapa? TTT O TTT
Si Alien tu kenapa tak faham bahasa? huhuhuhuh TT^TT 

Hari ini Iz lewat sikit.. LEWAT SIKIT pun dia tunggu! ><
Nasib baik ada Aqila. Kalau tak dengan kereta aku campak dekat dia! #Er.. mampu ke?
Masuklah ke sekolah seperti biasa, sambil menumbuk-numbuk tangan. Geram! 

Kriinggg!!! masuk kelas! #tipu je ni#

Masa exam agama sudah bermula, tiba-tiba habis #ngarut je kot!# 
Ajak Yugita pergi tandas. Jumpa Nasuha dan Syieda! kawan! Hello! :D
Masa balik ke kelas. Alien dengan bala tentera dia dekat luar kelas. Geraaammmmm!!!!!!
Iz pun lalu bagai nak rak. Yugita kata dia tengok Iz dari atas sampai bawah. Apa kau ingat aku ni model jalanan ke? Belasah mahu?

Ya Allah,, sakitnya hati aku. Tak apa tahun depan sekolah lain! Awesome! :D

Tiada ulasan:

Catat Ulasan