Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

Malam yang sunyi..

 Warning: Post jiwang!

Mulai dua bulan ni sampai habis PMR, Iz terpaksa berpisah dengan dia. Dia? Siapa dia? Ehem2lah.. 
Malam tadi entah kenapa dia touching sangat, Iz rasa bersalah sangat. Sampai ada mesej dari adik dia habak jangan mesej lagi. Sedih wowh.. tak akanlah sebab cemburu jadi macam tu sekali? 

Sampai ketika itu..

Bbbbzzzzzz.. getaran dari telefon.
Misscalll dari dia..
Iz rasa mak dia sebab malam tadi dia kata mak dia rampas telefon. 
Bbbzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.. Iz terpaksa jawab sebab rasa tak sedap hati. Apakah kali ini..
Iz pun jawab panggilan tu.. Dia rupanya ingatkan mak dia... Dan mulalah bercerita.. 

Tiba-tiba dia suruh Iz menyanyi, Iz? Menyanyi? Jangan harap. Iz ambil keyboard mainan adik mainkan satu lagu Carta Hati khas untuk dia. Lepas tu lagu Happy Birthday #birthday dia dah lama lepas baru nak mainkan lagu sedihnya TT^TT, ni sebab faktor kesihatan# dia nangis.. alololololo.... Janganlah nangis nanti tak nak kawan. 

Malam ni sunyilah.. sebelum habis call dia sempat suruh tadah tangan. Berdoa agar Iz sentiasa terhindar daripada kemungkaran, benda jahat, diberi perlindungan, ya Allah sweetnya balak aku ni.. :') 

Oklah Iz kasi kau orang tengok gambar dia, maklumlah ramai tak tahu siapa orang tu..


Jangan tengok lama-lama.. hehehe.. 
Dear Amz, buat trial PMR tu elok2.. pastikan dapat A. Kalau tak dapat tak nak kawan :P :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan