Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

Sekolah selepas beraya sakan


Raya je kerja kau ni.. insaflah wei! PMR is coming! #eceh speaking nampak ^^
Macam mana result trial? Awesome tak? Iz punya result awesome! lagi-lagi bahasa yang Iz anti sangat yakni English. Percaya tak Iz dapat A? Sukar untuk dipercayai! XD 

Result kali Iz cakap agak teruklah.. kot.. hehehe.. paling rendah 60.. isk3.. tahniah kepada sesiapa yang dapat A banyak.. yang A dia tak banyak macam Iz study smart jangan study short cut! :D

Lepas trial, kelas Iz berubah tempat duduk. Iz duduk belakang budak laki. Ketua kelas dan SAZ #Soon. Ash & Zack# woo.. boleh pecah kepala. Dia orang ni suka sakat Iz. Mentang-mentanglah Iz ni KECIK dari dia orang senang-senang je sakat orang! Wey bro! Wa tak takutlah sama lu! Apa bikin! XD

Hari ni Iz hampir terbaling botol air dekat Soon sebab mulut dia pergh.. nak kena kisar sama itu cili wowh! Geram.. geram.. >//..<

Cerita pasal result sudah, pasal SAZ sudah sekarang pasal aktiviti terbaru Iz! Apa dia? Nak tahu juga! XD


Wah, sejak bila pula Iz minat menjahit ni? Semalam? Kelmarin? Mimpi apa? XD 
Iz mula berminat menjahit-jahit ni setelah terlihat satu video ini. Cara buatnya amatlah mudah tapi bahannya amatlah sukar dicari. Betul, dekat dunia tbr pun kain nak cari pun susah. Kain untuk buat benda tu lah. Tapi apa nak sebut ek benda tu? Any idea? hehehe.. reti buat tapi tak reti sebut :P 

Minggu ni Iz kena cari stok kain tu. Ha kain tu namanya kain. evaform? evafrom? ah.. tapi yang pastinya ada eva.. XD

Peace yaw man~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan