Assalammualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) Trimaz singgah blog Iz ^^ Tinggalkan jejak yaw! ;D

Raya di kampung?

Seronok raya? Dapat duit raya tak? Usha sikit.. hehehe..
Iz balik kampung masa bila ek? #lupa seketika# ha! masa puasa hari Jumaat macam tulah. Tapi sebelum bertolak balik kampung.. Iz dapat surat! Ok, ini bukan daripada PTS lagi tapi daripada si dia. #hish.. malu-malu# 

Wah.... dapat surat!!! aku ada kau ada? :P 
Iz tengok tulisan tu macam tulisan perempuan tapi yang sebenarnya tulisan dia. Kemas.. Cantik pula tu.. kalah aku ><
Ni isinya..

Comelkan kad raya tu.. aku punya! hehehe. Kena balas surat ni kalau tak nanti dia merajuk eceh.. hahaha
Raya pertama tak de cerita best. Post gambar jelah :)


perbezaan yang teramat ketara
Ok, Iz ada satu cerita pada ketika petang itu. Iz dengan sepupu Iz pergi beraya rumah manusia ni. Ada mamat tu daalam 20-an asyik pandang kita orang je. Sakit mata kot. Kasihan. Rumah orang ni pula ada mamat dalam form 1 tak senang duduk tengok kita orang datang. Kita orang datang cuma kutip duit raya je. Yang menggelabah tak tentu pasal ni kenapa? XD

Tapi yang bestnya malam raya ketiga tu kami sekeluarga buat BBQ! :D
Raya-raya pun buat BBQ.. tak patut...:D

Yang teramat sedih lagi sedih semasa pergi Kiara Square. Duit raya Iz habis di sana. Yahoo!!! TT^TT Iz borong satu bangunan ke? Tak adalah.. Iz beli ni je..


Hehehe.. bazir duit je.. eh tak.. best pe sebab malam-malam boleh tengok YouTube! :D tak ada gangguan! hehehe.. Jap.. macam mana dengan telefon lama Iz?

telefon ni ke?


Still guna lagi. Wah tamaklah kau! Hehehe..
Maknanya Iz ada 4 biji telefon! Hahahah.. XD 
1) Nokia yang kuno tu
2) Telefon Orange #ni konfem kau orang tak tahu sebab tak pernah jumpa.
3) Samsung Champ
4) Samsung Corby 2 

Tamak.. tamak.. tamak.. Isk3..
Iz nak kumpul beli .. dah. dah.. taubatlah sekejap Iz oi! Membazir je kerja hang! Simpanlah! Hehehe..
Peace yaw! 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan